Nejste přihlášen/a.
Proč se mi nezobrazuje jméno volajícího,jen číslo?Všechny kontakty v telefonu jsou v pohodě,jen to jedno,i když je normálně uloženo v seznamu(číslo a jméno)a dotyčný mi volá,vždy se zobrazí jen číslo.Manželovi to dělá taky u toho člověka.Čím to je?
Ten člověk volá ze "skrytého čísla" - stejně tak můžete nastavit svůj telefon, aby skryté číslo odmítal a vůbec vám to nevolalo. Možná si to zadal "omylem" - můžete ho upozornit, aby si to opravil ve svém mobilu.
A nebo volá ze skryté linky, jako to dělají např. PČR.
aha - tak to jsem špatně pochopil - zkuste si třeba ten kontakt vymazat a zadat znovu... ale že je to ve dvou přístrojích stejné je mi divné - začíná to normálním písmenem?
lucie - zkuste ten postup...
smažete a necháte si zavolat - jestli se náhodou nezobrazí jako někdo jiný.. ten kontakt si pak upravíte.
Já myslela,že skryté číslo se zobrazí nějakým nápise"skryté číslo" nebo nic,ale nám se normálně ukáže jeho číslo,tak je to jediné které si pamatuju,když se mi zobrazuje
nokiu nemáme,ukládám vše jen na sim...a právě že kontakt je napsán normálně jako všechny jiné.Asi je nějaký problém u toho volajícího,ale nevíme v čem.
dejv111-mám tam pouze jeden kontakt(jedno číslo se jménem),takže tím to nebude.No prostě jej smažu,uložím znova a uvidí se.Díky za snahu
Tohle byl známý nedostatek Nokii, pokud číslo v kontaktech figurovalo 2x, třeba 1x na SIM a jednou v telefonní paměti a telefon byl přepnut na využívání obojího.
Mám stařičkou Nokii 6310 (bez "i") a mám stejný problém. A není to tím, že by byl kontakt jak v paměti telefonu tak na SIM nebo u mě aspoň ne. Tuto možnost jsem ale taky vyzkoušel. Podle mě je to způsobené znaky ve jménu jako pomlčka, tečka a podobně. Pokud máte ve jméně nějaký symbol kromě klasických písmen, zkuste je smazat. Tečka možná nevadí, ale ty ostatní znaky smažte a uvidíte. Pak dejte vědět.
Tak se omlouvám za mystifikaci, ani znaky ve jméně neměly vliv, právě jsem to ze zvědavosti vyzkoušel... Tak už nevím, kde je zakopaný pes...
Tak záhada vyřešena! Telefonní číslo bylo v seznamu opravdu 2x ale pod jiným jménem! Pokud tedy máte v seznamu stejné číslo dvakrát, ale každá položka se jinak jmenuje, najděte je a jednu z nich smažte. Pak se Vám bude znovu zobrazovat jméno.
Samozřejmě, že se většinou jedná o stejné číslo a jiné jméno, jinak by nebyl problém tu chybku najít, protože stejná jména by figurovala hned pod sebou .
Každý normální telefon ukáže jméno prvního čísla, na které v seznamu kontaktů při přiřazování narazí, softwareoví inženýři od Nokie uvažovali malinko jinak, než zobrazit jedno z jmen u více stejných čísel, tak radši nezobrazit žádné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.