Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám telefon Lenovo A536, při brouzdání internetem mi vyskočila stránka, že moje baterie byla poškozena virem a blabla ať si stáhnu tohle a tohle...Jasně je to účelná reklama, ale od té doby mi baterka letí neskutečným tempem dolů. Zapnu hru na 5-10 minut a mám 10% baterie dole. Tohle pozoruji od té hlášky, která se objevila poprvé a potom se začala objevovat častěji a častěji a přestalo teprve po blokaci automaticky otevíracích oken. Dokonce i přes to, že byl v nabíječce, tak to šlo pomalu dolů při hraní her. To se předtím nedělo. Co doporučujete? Můj antivir nic nenašel, tak tovarní nastavení? Nebo novou baterii? Moc děkuji.
Tak prosím Vás,nejprve si nainstalujte Kaspersky pro android,třeba z APKpure.com a projedte mobil a uvidíte,co tam máte za viry.On je neodstraní,pouze je Vám najde.Pak je dejte zmrazit nebo zastavit a mělo by to být v pořádku.Pokud ne,tak si přes Odin nainstalujte Clockworkmod recovery touch a dejte v něm volbu kalibrace baterie a je to.Pomohlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.