Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat SAMSUNG S5

Od: pastel odpovědí: 13 změna:

Dobrý dedn,chtěl bych se zeptat zda se dá ještě někde na nějáký dobrý ověřený stránce sehnat samsung galaxy S5 černý,na alze,czc,mall už není,děkuji za každou odpověd

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukni se na heureku. S5 tam je dost , ale za tu cenu neni duvod kupovat tak stary mobil. Koupite jiz lepsi.

pastel
hodnocení

A jaký novější a lepší by jste mi mohl doporučit.s6 nechci protože ná skleněný zadek
trevor*

Kolik do toho chete dát maximálně peněz?

pastel
hodnocení

tak tech 12 tisíc max

trevor*

Doporučuji Huawei P8 nebo Honor 7

pastel
hodnocení

tak to je lepší ten s5,ale co myslíte šli by jste do toho s6 sice má skleněný obal ale tak snad něco vydrží,a je docela výkoný

Taky jsem se snažila sehnat s5tku. Nakonec jsem sehnala v super stavu bazarovou. Neměla ani škrábanec a zatím funguje úplně bez problémů.. antosmobil.cz/...
trevor*

Říkáte max 12 tisíc ale S6 stojí 15 tisíc, nejdřív se rozhodněte co vlastně chcete

doplněno 16.05.16 19:32:

A nevím podle čeho soudíte že S5 je lepší než P8 a Honor 7.. P8 a Honor mají Android 6.0, S5 pouze starý 4.4, Honor má čtečku otisku prstů, lepší procesor, víc GB ram, atp.

bour
hodnocení

0x

Vážně? Třeba S6, který pro jistotu oproti S5

není voděodolný

má jen USB 2.0

nemá slot na paměťovku

S5 se dá pořídit za 2000-4000 z druhé ruky

ocasekj
Vodeodolny a co? Xperia z je taky vodeodolna a neuznali reklamaci kvuli tekutine vnikle do pristroje. Vitejte v absurdistanu...

pastel
hodnocení

no já jsem právě našel tu S6stku na heurece: mobilni-telefony.heureka./... i do 11 tisíc,jinjak jsem chtěl nějákou známou značku telefonu,jinak pořád nevím zda tu s6 nebo s5,ale ta s5 je asi lepší

trevor*
Tímhle se právě lákají lidé, co si myslí že značka znamená kvalita. Přesně naopak! Ale je to vaše volba. Otázka jestli S5 nebo S6 je snad jasná.. S6 je novější vylepšenou verzí S5. Tak proč si kupovat starší model? Huawei je čím dál tím víc známější značka, model P8 Lite který vlastním, je nejprodávanější mobil za poslední půlrok. m.mobilmania.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]