Nejste přihlášen/a.
Co myslíte, který strojek více podráždí pokožku při holení planžetový nebo frézkový?
Desítky let jsem se drhnul planžetovým bez problémů, od loni frézkovým (nevydržela mi planžeta ani zár. dobu; prý je to běžné opotřebení! – Remington) – u frézkového píšou, že si pokožka zvykne, a měli pravdu – za týden klid.
Dobrý den, pokud na toto podráždění trpíte, tak si kupte dobrý zastřihovač vousů.
Ten pokožku nedráždí, protože neholí až do hladké tváře - pro někoho výhoda a pro někoho třeba ne. Záleží na tom, jak moc vyholený chcete být. Zdravím!
doplněno 16.05.16 19:41:No, pokud chcete být vyholený maximálně, tak budete dál trpět jako zvíře - rudé a bolavé tváře. Škoda, zastřihovač nedráždí.
Vyholený maximálně. Teď se holím Braun series 5, ale hodně to tahá za vousy holím se 1-2 krát týdně. Tak přemýšlím nad Panasonic nebo Philips. Ten Braun jsem si neměl kupovat, rozhodoval jsem se podle recenzí.
@mcqyver Panasonic nebo Philips...nebo úplně něco jiného...při holení 1x až 2x týdně bude zaše škubání...častější, častější..nejlépe denní holení... a nebo nejdřív zastřihávač...a pak ...možná...
Zkuste se holit denně, u delších vousů bývá někdy problém... Z návodu: Otázky a odpovědi:
Máte nějaká doporučení, jak se holit elektrickým planžetovým holicím strojkem?
Doporučujeme, abyste se holili předtím, než jdete do sprchy. Po několika dnech bez holení, například o víkendu, byste si měli vousy před holením zastřihnout
Braun Series 5 - časté dotazy zkraceno.cz/...
@clayman ano, i frézkový škube, když jsou delší vousy, osobní zkušenost...takže denně, tazateli...a ještě, když chcete být hladce vyholen...
to můžu potvrdit. Pokud se neholím max za 2 dny je nutno to přejet zastřihnutím, protože jinak se vousy zasekávají možná nejen v planžetách, ale snad i v těch naklápěcích frezkách a škube to fest. Teprve po zkrácení na milimetr to jde holit normálně. Ideál asi holit denně, ale k tomu se nedokopu.
jj, já ho mám také (frézkový), ale každá frézka má v sobě planžetu. Nebo tomu tak alespoň říkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.