Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý DUAL SIM s dobrou výdrží baterie

Od: george* odpovědí: 15 změna:

Poradíte te mi prosím - na "značky" moc nejsem a vím, že na trhu jsou i méně známé firmy, o jejichž kvalitě toho moc nevím. Děkuji moc

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

1x

Doporučuji přečíst pravidlo Z4

remisak*

Co tím chtěl básník říci?

remisak*
hodnocení

1x

servatech.cz/...

Do toho bych šel.

zakus*
hodnocení

0x

Lenovo P70, THL 5000

george*
hodnocení

Syn má Lenovo a6000 a fakt mizerné fotky. Chtěl bych právě občas fotit (i musím). Děkuji za reakci

vojtal*

P70 a A6000 jsou rozdílné modely, které fotí úplně jinak (P70 lépe). Jaký máte na telefon rozpočet?

Vojta, Lenovo Ambasador

george*
hodnocení

No chtěl jsem být do 5tis., A co ty Xiaomi?

hodnocení

0x

Chcete obyčejný tlačítkový, nebo dotykový a displej až až...xxx...palce? U každého je to "trochu" jiné, s tou výdrží...

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Poté, co dcera rozflákala už třetí dotykáč, tak jsem ji pořídil toto: zbozi.cz/...

Výdrž je velmi slušná a je prakticky "nerozbitný". Foťák je tam ovšem spíš jen pro parádu.

Není to na žádné frajeření před puberťáky. Je to ryze praktický telefon. V případě nouze s nim snad i přibijete hřebík.

*palec*

kakamila
hodnocení

0x
Prestigio,dual sim,aspoň 1Gb Ram.Na focení používám fotoaparát Olympus...

hodnocení

0x

Mám Microsoft Lumii 640 a je výborná a vydrží nabitá dlouho (je to přeci jenom Nokie)

hodnocení

0x

Zrovna v pátek sem si koupil tenhle.

doplněno 19.05.16 10:52:

George: Co přesně znamená ,, ale jak to prosím odladěné - opravdu je to "příjemný společník"?"?.?.?

george*
hodnocení

Vypadá to dobře, ale jak to prosím odladěné - opravdu je to "příjemný společník"?

doplněno 18.05.16 07:46:

Uvítám, pokud se podělíte o zkušenosti.*palec*

zwiki*
hodnocení

0x

...básníci jsou až moc chytří... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]