Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smartphone s infraportem

Od: frkotou* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

chtěl bych si pořídit smartphone, který má zabudovaný infraport, kterým se dá ovládat například televize a spousta jiných věcí. Koukal jsem na Xiaomi redmi note 2 32 GB, ale má prý slabou baterii. Poradíte mi prosím nějaký telefon s infraportem, který má trošku lepší baterii a dobrý fotoaparát? Nemusí to být jen Xiaomi, ale i jiná značka. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Lg G2 a nasleovnici

rv*
hodnocení

0x
Mlais mx base.

trevor*
hodnocení

0x
Tyhle mobily mají infraport 1. Samsung Galaxy S52. Samsung Galaxy S43. LG G24. HTC ONE5. Samsung Galaxy Note 36. Samsung Galaxy Note 3 Neo7. Samsung Galaxy Mega 6.38. LG G Pro 29. HTC One Max10. Samsung Galaxy S4 Mini11. LG G2 Mini12. LG Optimus L9 IIAle vybírat mobil jen podle infraportu? Není to blbost? Může se to hodit, ale jsou důležitější parametry podle kterých by jste se měl řídit. S kamarádem jsem to využily jen na vypínání televize ve škole :-D

fran56ris*
hodnocení

0x

Pokud máš novější TV s připojením k internetu,tak stačí si nainstalovat aplikaci podle výrobce a ovládáš TV přes Wi-fi.Tím pádem nepotřebuješ infraport a máš daleko více funkcí.

Např. LG : play.google.com/...

a má i magický ovladač : play.google.com/...

hodnocení

0x
Je to nepohodlné, já jsem to jen vyzkoušel a radši bych si koupil ovladač.

hodnocení

0x
Vzal bych asi nějaké HTC, ty se umí i učit z klasických ovladačů.
Já mám LG G3 také s IR, ale bez toho učení jsem závislý na tom, jaký výrobce pro svou televizi uvolní kódy, nebo na někom, kdo nahraje pomocí např toho HTC kódy do nějaké aplikace.

kub
hodnocení

0x
Doporucil bych Xiaomi redme note 3 velka vydrz baterie a ma infraport
frkotou*
hodnocení

Děkuji, už je ale pozdě :D mám ten Leagoo Elite5. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]