Nejste přihlášen/a.
Protože se nám rozbil ten starý, můžete mi prosím doporučit nějaký spolehlivý v ceně okolo 1000Kč? Děkuji!
Mám mírně jiný pohled na to, který router vybrat. Vystřídal jsem jich několik a nyní vím, že:
- není dostatečně silný signál 5GHz tedy "ac" ani po běžném bytě, tedy standard 2,4 Ghz "n" je pro pokrytí lepší,
- zásadní pro správnou funkci je kvalitní FW, např. router NETIS má k dispozici CZ a zahraniční stránky, kde na obou jsou jiné poslední verze FW. Na jeden FW to jede výborně na druhý věčně padá,
- laciné vs. drahé routery, dle mého to je úplně jedno a orientoval bych se dle zkušeností jiných,
- před koupí bych se podíval, na podporu, co tam je za poslední FW, jak často je aktualizovaný. Pokud na to výrobce 2 roky nesáhnul, nekoupil bych to, trovna tak bych nekoupil výběhový model - tedy první verze FW cca 3 roky stará.
I tak je problém něco vybrat, koupit v obchodě, kde to lze vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.