Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem telefonu. Momentálně mám koženou G4ku a už dlouho mě láká V10. Baví mě fotit, ale V10 dozadu dostal stejný senzor, takže ten bohužel nepřichází v úvahu. Telefon musí být s Androidem, jelikož mám G Watch R a ty nehodlám měnit. Druhým adeptem byl Galaxy S6 Edge, ale tomu pro změnu chybí slot na paměťové karty. Moje požadavky: kvalitní fotoaparát, podpora microSD karet, microSIM (ne nano), min. 16GB úložiště, min. 3GB RAM, max. 5,5 palce, české LTE (TM), max 13k Kč.Hodlám kupovat přes Aukro, takže cena přiměřená rozbalenému nebo chvíli používanému telefonu.Díky za tipy a zkušenosti
mám Honor 4C a i za šera se s tím dá docela solidně fotit, fotky v porovnání se stejnou cenovou kategorií má o kus lepší. Honor 7 má samozřejmě lepší výbavu a to včetně foťáku. Měl by splňovat vše co potřebujete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.