Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LTE Xiaomi

Od: luck* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den ,mám mobil Xiaomi redmi note Lte.Mobil chytne LTE pouze v pásmu 1800/2100. Dá se někde najít,která města vysílají v tomto pásmu? Nebo se vysílá pouze v nižším .Díky za radu a hezký den přeji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejde o města, ale o operátory. Každý operátor má svoje LTE pásmo (ale všude stejný). 2100mHz by měl mít Vodafone.
luck*
hodnocení

mám operatora O tučko..
mot
No presneji jde o mesta i o operatory. Pro vas je na tom nejlip vodafon,pak tmobil a nejhorsi O2.
Mapu mate tady lte.ctu.cz/...

hodnocení

0x
Nebrat nejvice se pouziva 800mhz , vodafone je vyjimka a nejvice pouziva 900mhz. Pokud ale budete celou dobu v Praze tak se to da. Tam to jede vetsinou na tech 1800/2100
mot
S O2 muze tak akorat do prahy a brna. A 2100 nema a asi ani mit nebude.
Skoro bych rekl, ze VF ma uz vic 800 nez 900.

vodafone*
hodnocení

0x

Dobrý den,

s LTE na frekvencích 1800 a 2100 MHz se setkáte hlavně ve městech. Konkrétní místa můžete ověřit v mapě na stránce vodafone.cz/... Na venkově má největší zastoupení LTE 800 MHz, které nahrazuje předchozích 900 MHz. Tomáš

vernon
Napadá mě, že jste mohli nechat běžet paralelně LTE900 a LTE800 a agregovat je v LTE-A...
mot
Myslim, ze benefity jsou mensi nez negativa zachovani 900.
luck*
hodnocení

moc diky za odpoved ,vím na čem jsem .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]