Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S II - neustále se vypíná

Od: janka99* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, od včerejška se mi pořád vypíná Samsung Galaxy S II. Začalo to tím, že se přehříval a během hodiny "zmizla" celá baterka. Podařilo se ho normálně nabít, ale když nebylo nic zapnuté, občas se vypnul, když se zapnul foťák, internet apod. vypnul se okamžitě poté. Aktuálně se vypíná krátce po zapnutí s tím, že je pokaždé jiný stav baterie. Nejdřív bylo 39 %, vypnul se a při opětovném zapnutí byl na 17 % a po dalším vypnutí se zobrazilo 22 %. Nevíte čím to může být? Může to být jen baterkou?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste nejdřív obnovit tovární nastavení, jestli vám tam něco nevlítlo.

gerosimo
Mě to taky vypínalo, pak mi to oznamovalo, že mam 4 viry a nabízelo mi to antivirivý program na android za 99,- kč TÝDNĚ. Dělo se to po každém najetí na net. Po týdnu otravování jsem obnovil tovární nastavení, ale zapoměl jsem si opsat tel. čísla a nevyndal jsem simku, tak jsem měl vše smazaný i smsky. Od té doby se to stalo ještě 2x, ale jsem jen vyhodli to okno, ve kterém se to otevřelo, u galaxy yong levé tlačítko a po otevření se objeví okna a x se zavřou. Ještě další, co nešly vyhodit a vrátit zpět, tak jste miliontý návštěvník a vyhráváte ipad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]