Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebovala bych poradit ohledně baterie do Samsungu Galaxy Trend mini,měla jsem asi rok jednu,dokud se nezačala rapidně rychle nabíjet a vybíjet a později už nešla nabít vůbec,tak jsem koupila novou.Po měsíci je v háji,když je baterka např na 64 procentech a vypnu mobil,zapnu ho a je vybitá na 12 procent,navíc se téměř nenabíjí pokud je zapnutá Wi-Fi a opravdu rychle se vybíjí.Koupím si novou,ale mohl by mi prosím někdo poradit,jak se o novou správně starat,aby vydržela?
Díky
O baterii není třeba se nijak starat. Prostě se nabije a když je nabitá, odpojí se z nabíječky a požívá se jak je libo. Znovu se nabije kdykoliv budete potřebovat.
Váš problém je nejspíše v tom, že jste druhou baterii nekoupila originální Samsung do vašeho modelu určenou. Alternativní baterie, byť lacinější, jsou kolikrát i nové horší, než staré originální. Tak k tomu přistupuju já. A jedno, zda jde o baterii do mobilu nabo notebooku. Žádná alternativní nebyla dobrá. Buďto šla do koše během pár dní, protože fungovala nekorektně - zejména v notebooku, nebo šla do koše po pár měsících. Takže za mě už jen origo. Vyjde to lacinějc.
Pokud máte účet,tak ji reklamujte.Možná jste natrefila na,bud starou,nebo vadnou od výroby.Když vám ji vymění nebo koupíte novou,nenecte,jak výrobce tvrdí ji nechat vybít až do smrti/1. vybíjení a nabíjení/Pak vydrží o hodně víc.Výrobci dali tento návod,aby se víc kupovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.