Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umírající baterie

Od: annaa* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,potřebovala bych poradit ohledně baterie do Samsungu Galaxy Trend mini,měla jsem asi rok jednu,dokud se nezačala rapidně rychle nabíjet a vybíjet a později už nešla nabít vůbec,tak jsem koupila novou.Po měsíci je v háji,když je baterka např na 64 procentech a vypnu mobil,zapnu ho a je vybitá na 12 procent,navíc se téměř nenabíjí pokud je zapnutá Wi-Fi a opravdu rychle se vybíjí.Koupím si novou,ale mohl by mi prosím někdo poradit,jak se o novou správně starat,aby vydržela?

Díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hlavne netreba kupovat ciny , ale radeji origo.

hk
hodnocení

0x

O baterii není třeba se nijak starat. Prostě se nabije a když je nabitá, odpojí se z nabíječky a požívá se jak je libo. Znovu se nabije kdykoliv budete potřebovat.

Váš problém je nejspíše v tom, že jste druhou baterii nekoupila originální Samsung do vašeho modelu určenou. Alternativní baterie, byť lacinější, jsou kolikrát i nové horší, než staré originální. Tak k tomu přistupuju já. A jedno, zda jde o baterii do mobilu nabo notebooku. Žádná alternativní nebyla dobrá. Buďto šla do koše během pár dní, protože fungovala nekorektně - zejména v notebooku, nebo šla do koše po pár měsících. Takže za mě už jen origo. Vyjde to lacinějc.

amidamaru*
hodnocení

0x

Pokud máte účet,tak ji reklamujte.Možná jste natrefila na,bud starou,nebo vadnou od výroby.Když vám ji vymění nebo koupíte novou,nenecte,jak výrobce tvrdí ji nechat vybít až do smrti/1. vybíjení a nabíjení/Pak vydrží o hodně víc.Výrobci dali tento návod,aby se víc kupovalo.

gerosimo
Ja mám galaxy young a po 4 letech se odporoučela do věčných lovišť. Už mi vydržela tak 4-6 hodin. Orig stojí péťo a stejně to dělaj v číně nebo na thajvanu (čína). Koupil jsem si x-longer za 250,- a nechal jsem ji po nabití úplně vybít a zase úplně nabít 3x zasebou a funguje ke spokojenosti. Baterie má životnost 3tisíce nabíjecích cyklů a vadí ji, že když jdete spát a necháte ji do rána na nabíječce a přitom stačí 4 hoďky i míň podle stavu zůstatkového nabití. Jinak niklové doly jsou v africe a dělaj tam děti. Pak se ruda zpracovává v indii, pakistánu a teprve číňani delaj baterky (čt to vysílala).

tomasek*
hodnocení

0x

Buď nekvalitní baterie, nebo je problém někde v telefonu, kdy má určitá část vysoký odběr. Koupit raději originální baterii (ale z nějakého známého obchodu, jelikož se dělají i padělky baterií) a kdyby byl problém i u další baterie, tak reklamovat telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]