Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LUMIA 650 cz distribuce - jak se pozná?

Od: masterboo odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,koupil jsem si přes e-shop mobilní telefon MS Lumia 650. Prodejce měl uvedeno, že se jedná o CZ distribuci. Chtěl jsem se zeptat, jak poznám, že se opravdu jedná o CZ distribuci?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Mohu vam to zjistit na webu ms podle imei.

hk
hodnocení

0x

Co vás vedlo k nákupu mobilu s Windows? Měl jste předtím také WP? Nemyslím to nijak špatně - já se zase po 2 letech konečně odhodlal Nokii vyměnit za Android, Měl jsem to udělat už dávno, tak proto ta zvědavost

masterboo
hodnocení

Zvědavost :) Měl jsem 3x android, 2x ios a teď chci zkusit windows :) Takže je v tom pouze zvědavost ...

hk

U mě zas hlodá zvědavost na iOS. Win není špatný, bohužel zjistíte, že spousty aplikací, které na Androidu fungují jsou na Win podstatně horší a osekané. Těch, co jsou pěkný, je jak šafránu. Dokonce i Office mi přijde na droidu lepší než na W. Bude zajímavé, u jakého OS pak zůstanete. Měl jsem L620 a musím říci, že mi již s MS došla trpělivost a to se považuji za fandu WinPhone. Přešel jsem na Sams S5mini a byl jsem z přechodu nadšený. Nyní mám Sams S7 a jsem spokojený a Win na mobilu už ne za stávající podpory MS a mizerných aplikací. Ale ten iOS ten bych chtěl vyzkoušet, ale nechce se mi zase se vším začít od nuly. Navíc mám k iOS a odlišnosti všeho (už jen ten kabel jiný mi vadí), mírný odpor.

masterboo
hodnocení

Mohu to zjistit sám? Na jakých stránkách to můžu najít?

mytrix*
hodnocení

0x

Proč řešíte CZ distribuci? I Lumií je to absolutně jedno. Žádné omezení práv není. Platí jednotná EU záruka.
Stejně se veškerý servis mobilů provádí v Maďarsku :)

stonek*

Hmm, máte dobré informace ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]