Nejste přihlášen/a.
zdravím, chci se zeptat, mám skylink to minimum (bez baličku) a měl bych mít v zakladu i prima zoom, love, smichov, telka. Jenže ty 4 programy nehraji. Píše mi u nich není signál. Ale přitom ostatní další programy jedou. Dal jsem vyhledat stanice manualně dle nastavení ale nic mi nenašlo. Je možne že je parabola jinak? Ale když jsem ji dal kousiček vlevo či vpravo, tak přestaly hrat ostatní programy, tak nevim kde je problem.
děkuji za rady
Tak aktuálně je problém v tom, že se rýpete do paraboly - to se nastavuje s jemnou elektronikou a pár mm bokem znamená výrazné zhoršení signálu.
Některé programy nedávno hlásily změnu frekvencí a nutné přeladění - možná právě vámi uvedené... Jenže když už jste hýbal s parabolou, můžu doporučit jen firmu, která vám to opraví a znovu nastaví ...
Napadlo mne - jakou máte kartu? Podporuje karta a satelit formát HD?
Srovnejte parabolu aby Vám šli ty "ostatní" čt 1,24... jděte do menu ruční ladění a zadat 12 070/H, 27 500, 3/4 DVB.-S. Pokud teda víte jak na to.
jak na to vím, to jsem zkoušel a taky naladil takovým zpusobem, a všecko hraje co má krom těch 4 programu
Není možná. Teď jsem to na tv zkontroloval a parametry souhlasí. Kvalita signálu na mém sat.recievru 91%. Zadejte znovu parametry a uložit. Potom prohledat uložit. Na konci naladěných programů "seznamu" budou.
Parabolu jemně natočte na nejsilnější signálu čt programů a potom to co jsem popsal.
Ahoj.
Zajdi si na Parabola.cz a tam si najdi aktuální data nastavení jednotlivých stanic-kanálů. Ta pak porovnej se svými co máš nastavené. Tak to určitě dělá moje kámoška, co ty antény nastavuje a ladí. Prostě si to porovnej a třeba příjdeš na rozdíly a v tom to bude. Od 24.4. přestávají fungovat ty co nejsou HD. Ty co mají označení SD. To jen tak mimo.
ja dokažu v manualu nastavit satelit 23,5°E, frekvenci 12 070, rychlost 27 500, polarizace horizontalni a to je vše. A pravě i tam je nova SD, dám vyhledavat...a vysledek je 0
A kolik ukazuje kvalitu signálu třeba čt programy? Nemyslím si, že je to nastavením paraboly pokud tam je alespoň 80 %. Porozhlédl bych se ale už po novém sat. přijímači.pro HD programy. Budete tam mít Nova sport 1 HD, Nova sport 2 HD, Dajto HD, Fanda HD , slovenské HD a další a další. Předběžně jsem napočítal 20 HD programů. bez balíčku v základu.
ja mám HD přijimač
když zadám tyto udaje tak ještě než dám hledat tak signál mám 0%, prostě nenaskočí nic. Když ale zadám jiné udaje na jine stanice, tak než dám hledat tak kvalita signalu skáče cca 93% i čt. Takže si myslim že v přijimači to asi nebude?
Na transporderu 11 876 - H - 29 900 - 3/4 - DVB S2 Vám programy jdou? Nova HD, PrimaHD, Nova Sport 1 HD, Nova Cinema HD, Prima COOL HD, TV JOJ HD, Dajto HD...)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.