Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo P1 návod

Od: fia® odpovědí: 9 změna:

nevíte prosím kde se dá stáhnout český návod na LENOVO Vibe P1?

V balení byl pouze malý stručný, potřebuji zjistit, jak nastavit, aby mi foťák ukládal fota na SD kartu, taky mi pořád blbne "Obchod Google Play"...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

2x

1. Ukládání snímku na SD kartu je nejspíše v nastavení fotoaparátu.

2. Google play - co vám blbne?

wanesa*
hodnocení

2x

fia®
hodnocení

Děkuji za návod. Bohužel ale jak ukládat na SD kartu tam neuvádějí. Že by to nešlo? V nastavení nic takového není. U Samsungu to také asi nastavit nejde, ale tam je alespoň možnost přesunout si fota z galerie na SD kartu. U Lenova ne.

2. Google Play mi věčně nejde spustit, funguje jen občas, většinou večer, takže nastavením telefonu to asi není. Že by přetížená síť? Ale u Samsungu funguje Google play pořád.

wanesa*

Určitě to jde.Možná to chce uložit na externí disk.To je paměťová karta...Já to v tabletu taky chvíli hledala...

vojtal*
hodnocení

0x

Dobrý den, instalace a přesun aplikací na externí SD kartu není novějším operačním systémem Android podporováno. Interní paměť telefonu je mnohem rychlejší, než SD karty. Díky tomu je telefon rychlejší, svižnější a aplikace jsou stabilnější.

Vojta, Lenovo Ambasador

jimi*

A můžete poradit jak přiřadit melodie ke kontaktům? Měl jsem dřív HTC, ale stejným způsobem to u Lenova nefunguje. Díky.

vojtal*

Dobrý den, vlastní vyzváněcí tón k jednotlivým kontaktům se nastavuje následovně:

1) Najeďte do kontaktů

2) Podržte na daném kontaktu prst, dokud nevyskočí nabídka

3) Zvolte "Úpravy"

4) Otevřete položku "Vyzváněcí tón" a sjeďte o položku výše. Je zde nabídka "Další vyzvánění". Kliknutím na to si můžete vybrat svou hudbu jako vyzváněcí tón pro zvolený kontakt. V případě, že nepotřebujete vlastní hudbu a vystačíte si s přednastavenými tóny, můžete si zde vybrat z jejich rozsáhlé nabídky tónů.

5) Volbu potvrďte

jimi*
17.05.16 06:34
fia®
hodnocení

Já mám na volání klasický tlačítkový mobil, Lenovo používám bez simkarty, takže s přiřazováním melodií ke kontaktům nemám zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]