Nejste přihlášen/a.
nevíte prosím kde se dá stáhnout český návod na LENOVO Vibe P1?
V balení byl pouze malý stručný, potřebuji zjistit, jak nastavit, aby mi foťák ukládal fota na SD kartu, taky mi pořád blbne "Obchod Google Play"...
Děkuji za návod. Bohužel ale jak ukládat na SD kartu tam neuvádějí. Že by to nešlo? V nastavení nic takového není. U Samsungu to také asi nastavit nejde, ale tam je alespoň možnost přesunout si fota z galerie na SD kartu. U Lenova ne.
2. Google Play mi věčně nejde spustit, funguje jen občas, většinou večer, takže nastavením telefonu to asi není. Že by přetížená síť? Ale u Samsungu funguje Google play pořád.
Dobrý den, instalace a přesun aplikací na externí SD kartu není novějším operačním systémem Android podporováno. Interní paměť telefonu je mnohem rychlejší, než SD karty. Díky tomu je telefon rychlejší, svižnější a aplikace jsou stabilnější.
Vojta, Lenovo Ambasador
A můžete poradit jak přiřadit melodie ke kontaktům? Měl jsem dřív HTC, ale stejným způsobem to u Lenova nefunguje. Díky.
Dobrý den, vlastní vyzváněcí tón k jednotlivým kontaktům se nastavuje následovně:
1) Najeďte do kontaktů
2) Podržte na daném kontaktu prst, dokud nevyskočí nabídka
3) Zvolte "Úpravy"
4) Otevřete položku "Vyzváněcí tón" a sjeďte o položku výše. Je zde nabídka "Další vyzvánění". Kliknutím na to si můžete vybrat svou hudbu jako vyzváněcí tón pro zvolený kontakt. V případě, že nepotřebujete vlastní hudbu a vystačíte si s přednastavenými tóny, můžete si zde vybrat z jejich rozsáhlé nabídky tónů.
5) Volbu potvrďte
Já mám na volání klasický tlačítkový mobil, Lenovo používám bez simkarty, takže s přiřazováním melodií ke kontaktům nemám zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.