Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravář audio techniky-kontakt

Od: miles52® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,v nedávné době jsem koupil na Aukru a Bazoši několik starších,ale kvalitních hi-fi přístrojů Onkyo Integra,které sice jedou,ale mají drobné "mouchy",které bych chtěl odstranit.V běžných opravnách to nechtějí řešit,že na to nemají čas.Potřeboval bych kontakt na slušného opraváře ve Zlínském kraji,který si ten čas udělá,nebo který to má spíš jako svého koníčka.Děkuji za informaci.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Zlínský kráj je velký pojem, uveďte alespoň město. Které modely konkrétně máte a co vám to přesně nedělá?

doplněno 05.05.16 19:22:

Ještě prosím uveďte, kolik do toho chcete investovat.

hodnocení

Moje bydliště je ve Zlíně.Konkrétně Vám přístroje a jejich závady uvedu na e-mail,nebo telefon a výše investice bude podle potřeby.Děkuji a ozvěte se mi na e-mail janecka52@seznam.cz,nebo tel.736207347.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]