Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, před asi 30 minutami jsme si zapli novou lednici LG GBB 539 SWC WS s MultiAirFlow. Nemile mě překvapila hlučnost, ale jedná se o jiný zvuk než byl člověk zvyklý u klasické (předchozí) lednice, kteroé jsme se právě po 7 letech zbavili kvůli čím dál vyšší hlučnosti. Nově zakoupená lednice má systém Multi-Air Flow a lednice vydává zvuk podobný klimatizaci. Zajímalo by mě, ale pokud někdo máte zkušenosti s tímto systémem, zda se jedná o zvuk jen dočasný (po dobu než bude v lednici požadovaná teplota a pak vždy, když se otevřou např. dveře lednice či se přidají potravimy) anebo jestli bude zvuk 24 hodin denně, protože pokud ano, tak ta lednice půjde z domu. U klasické lednice je vždycky nějakou dobu hluk a pak je zcela ticho, proto by mě zajímalo, zda je to i u tohoto systému anebo zda bude zvuk non stop. Děkuji
Když jste ji přinesli, nechali jste ji 24 hodin stát?
Nemá kolem kompresoru nějaké bezpečnostní držáky?
Přečetli jste si návod pro první spuštění?
Éto téchnika už stačí jen 3 hodinky... - v tom případě je vše ok, po prvním vychlazení lednice se to jistě uklidní a i další provoz předpokládám klidnější...
Hučí asi ten nový kompresor - počkejte do zítřka.. ale kdyby to po několika hodinách neztichlo, jistě máte možnost vrátit.
Lednici jsme zapnuli po třech hodinách po ustavení. V manuálu je napsáno po 2-3 hodinách. Návod jsem si četl. Držáky jsem žádné nenašel. Zadní strana lednice je krytovaná..
Doufám, že se lednice ustálí a bude to lepší, přece jenom vracet lednici navíc když bydlíme v 3.patře bez výtahu
Člověk by čekal, že v dnešní době dokáží vyrobit tichou lednici a ono tomu tak není. Pravda, ale že máme malý byt. Bydlet v baráku,tak to neřeším..
Sice nemám s timto typem zkušenosti,ale vyvážil jste ji?Mi to kdysi dělalo,když jsem ji nevyvážil.Lednička až klepala.A v manualu by taky mnělo být kolik decibelů vydává.Pokud je vyšší doporučuju zajít za prodejcem,a domluvit se o odborném zapojení.Oni to musí ze zákona provést.nikoliv jenom prodávat.On at rozhodne,zdali je to na reklamaci,nebo ne.
Je třeba zjistit co zvuk vydává. Pokud vám křičí kompresor, tak se to neustálí a je třeba kontaktovat prodejce. Může být problém díky transportu. Ostatní zvuky by se do 24 hodin měly odeznít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.