Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka z večerky

Od: nevimjmeno odpovědí: 11 změna:
Zdravím, v jedné večerce jsem si koupil sluchátka za 30Kč. Nemůže v nich být zabudované nějaké odposlouchací či jiné zařízení? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tvl
hodnocení

1x

Je tam i minikamera aby zjistili kam doma dáváš šperky, taky GPS a minivysílač aby přesně věděli kde jsi.

nevimjmeno
hodnocení

Já to myslím vážně. Kámoš mi to nakecal a já mu to věřil, díky tomu, jak byly levný. Přestaň si ze mě prosím dělat legraci.
vernon
Kolik ti je? Deset? Nikdo rozumný přece nemůže věřit takové kravině...
planetka*

To není všechno ještě je tam nahravání hloupých odpovědi-Jinak sluchátka s nějakým odposlechem by nestala 30Kč,ale více.Tady vidíte kolika B...jste svou otázkou udělal radost.Ještě někdo přibude.*ua*

doplněno 04.05.16 16:30:

Tady to slouží na otázky a odpovědi-Diskuze je jinde -někdo zas plete kraviny v hospodě.

tvl

Diskutuješ jen ty, dej si za to trest.

Mmch. to že jsi ještě neviděl sluchátka s kamerou neznamená že neexistujou. (a to beze srandy ;) A ve večerce jsou levnější než nový:P

mate59
hodnocení

0x

Určitě není.

nevimjmeno
hodnocení

Děkuju moc:D

zakus*
hodnocení

0x

Je to dost pravděpodobné. Cena je nízká, protože jsou sluchátka dotovaná reklamní agenturou. Ihned při spojení s telefonem odesílá veškerá data. *uf*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Za 30,-Kč levná? Tahle sluchátka se běžně prodávají na blešáku, v tržnici, ve výprodejích za 10,-Kč. Kvalita tomu odpovídá.

jenda2*
hodnocení

0x

Jo, to je ta, co si kupuje i James Bond. Za 30 Kč je to naprosto špičkové zařízení. Už je apríl za náma...

2kedar*

James Bond je fasuje od šéfky zdarma.! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]