Nejste přihlášen/a.
Vlastním nástěnné digitální hodiny značky JVD přes 10 let.Dnes jsem měnil baterie a čas se jeví ve formátu 12 hod. Ví někdo jak se dostat na formát 24 hod? Vzadu jsou tyto ovládací prvky /tlačítka/ : CLK/CAL, SDA, Alarm a +, -. Různým mačkáním se mi nedaří formát nastavit.
Nepíšete typ hodin, ale toto by vám mělo pomoci (případně dejte celé označení typu - JVD xxxx)
1) Přepnutí zobrazení času z 12-hodinového na 24-hodinový režim a naopak: Stiskněte tlačítko "CLK/CAL"a podržte jej stisknuté po dobu cca 2 sekundy. Na displeji začne blikat režim nastavení 12 hodin / 24 hodin. Pomocí tlačítek "+"/ "-"zvolte požadovaný režim 12 h (PM = odpoledne, AM = dopoledne) nebo 24 h.
2) Nastavení času v hodinách: Stiskněte znovu tlačítko "CLK/CAL". Na displeji začne blikat čas v hodinách. Sekundy zůstanou nastaveny na /00". Pomocí tlačítek "+"/ "-"nastavte aktuální hodinu.
3) Nastavení času v minutách: Stiskněte znovu tlačítko "CLK/CAL". Na displeji začne blikat čas v minutách. Pomocí tlačítek "+"/ "-"nastavte aktuální čas v minutách.
zkuste nastavovat podle zkraceno.cz/...
Díky, jdu to zkusit. Typ hodin JVD 111 Digi Time, Digital Clock Thermometer SDA Daycount. Randolf
Změna formátu se sice zdařila, zmizel však symbol /antena/ radiového ovládání hodin.
Mnohokrát Vám děkuji za snahu i ochotu, postupoval jsem přesně dle Vašeho návodu, tlačítkoCLK/CAL poté tlačítko + nebo -. Sice se blikající formát změnil z 12 na 24 avšak displej se opět vrátil do formátu PM. Nevím si už rady a docházím k názoru, že hodiny vzhledem ke svému stáří dosloužily a jsou vadné. Ještě jednou děkuji. Randolf.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.