Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MyPhone 6691

Od: martindonc* odpovědí: 3 změna:

Nevíte co je s mobilem myPhone model 6691, když ho zapojím do nabiječky a nechám ho déle nabíjet tak pořád nejde zapnout. Jak jsem škoušel tak ani neprojde eletrický proud do baterky pořád je vybítá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pravděpodobně bude podvybitá a s tím už si některé mobily nedokážou poradit (i Samsungy jsem takové potkal). Stačilo vždy vzít baterku a dobít ji ručně aspoň trošku, ale na to byste musel mít vhodný zdroj. Akorát podvybitím baterka dost trpí a je možné, že to po delší době už vůbec nerozchodí. Základem je nenechat mobil úplně vybít,pro příště.
Ideální je 4V zdroj (stabilizovaný), s tím je jistota, že baterce neublížíte (nesmí na ní být více než 4,2V). A samozřejmě správně nastavit polaritu. Většinou stačí takhle pár desítek sekund a už se pak chytne nabíječkou v mobilu.
martindonc*
hodnocení

To je uplna klasika 3.7V.

doplněno 03.05.16 17:03:

To jenom nepochopím na nabiječce je napsáno output dc 4.5-9.5v max. 500mA.

Nechápu Vaše doplnění, samozřejmě že je tam "klasika" Li-Ion nebo Li-Pol 3,7V, však co jsem napsal, to k tomu platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]