Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který fotoaparát je lepší?

Od: dbednarik* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Mám Nikon coolpix p530 a pomalu mi přestává stačit... Fotografie z fotoaparátu nejsou moc kvalitní barvy a světla jsou strašně umělé atd... Proto Váhám nad fotoaparátem Samsung NX300 který má podle mě lepší parametry a je za tu samou cenu jako nikon.

Poraďte mi prosím jestli to neni krok zpět a nemám se raději nechat nikon..

Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už jsem to zde na poradně psal nespočetněkrát - Nikonní kompakty patří k nejhorším na světě, cokoliv jiného je krok k lepšímu.

hodnocení

0x

Kvalitou fotek si podle mě polepšíte, ale já bych volil rači toto: digitalni-fotoaparaty.heu/...

Protože Sony má taky rychlé ostření.

Souhlas, foťáky které využívají ostření na principu kontrastu (všechny kompakty) jsou od Sony bezkonkurenčně nejrychlejší a jak známo, rychlost ostření je taky důležitá vlastnost.

dbednarik*
hodnocení

Ano ostření je pro mě u toho krámu docela důležitý... Ono vyfotit psa v pohybu když to zaostřuje docela dlouho je skoro nemožné...

Tak to jedině SLT nebo DSLR, ty ostří na fázový posuv a jsou prostě s nejmenší prodlevou spoušť-expozice

Se nediv, když je to krám. Si kup zrcadlovku s ultrasonicky ostřícím objektivem, když je pro tebe ostření tak důležité.

dbednarik*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]