Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky je mobil lepši?

Od: mobilvykon odpovědí: 2 změna:
Dobrý den Samsung galaxy s3 je lepší vykonove než mobil vodafone smart prime 6? Já nvm proto se ptam vas :) který znich ma lepší výkon (předem dik) :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

2x

Když teda hledíte jen na ten výkon, tak Vodafone prime 6 vede.. Ale taky to není žádnej zázrak.. Nečekej moc od telefonu za 3 tisíce. Na volání, sms, net, videa a méně náročné hry stačí.

doplněno 02.05.16 19:32:

Jinak přečtěte si recenze o tom vodafonu.. Vypadá to na pěkný šmejd.. Prý se po půl roce začne sekat, ale to asi každý levný telefon s androidem.. Kamarád má S3 mini a i po továrním nastavení se pořád seká, víc a víc.. Přidejte pár peněz a kupte Huawei P8 Lite, každou hru co jsem stáhl tak frčí parádně..

hodnocení

2x
Zrovna pred par dny jsem vybiral pracovni tlf do 4tis. Dal jsem si s tim fakt nacas a porovnaval cca 8 mobilu a vyhral lenovo p70 dualsim. Pravda je,ze me slo hlavne o RAM, aktivni dualsim vc microsd a vydrz. Na to, ze mam nonstop zaple wifi i datove prenosy, nekdy dokonce par hodin hotspot, browsdam po netu jako divej a i nejaky ty hry hraju, tak nabijim jednou za dva-tri dny,proste mazec :) 4000mAh je znat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]