Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkné odpoledne. Před několika dny se mi na TV ( Smart ) zobrazilo v rohu upozornění, že po zmáčknutí červeného tlačítka se přeladí na Prima Play a skutečně to fungovalo. Teď se mi to ale někdy zadaří, někdy ne a tak hledám o této službě něco víc. Děkuji ![]()
Mám TV Panasonic TX-L32E6E, v seznamu jsem našla pro rok 2013 LCD E6, tak to by mohlo být ono. Teď nemůžu pokračovat, kocour mi zastínil monitor. Díky moc, už jsem ani nedoufala ![]()
Tak to byl zřejmě nějaký zkušební provoz a teď už to skvěle funguje na Primě a ČT. Dřív jsem si musela televizní programy přehrávat na TV přes počítač, teď už to hraje přímo ![]()
Jedná se o službu, která je dostupná v HBBTV (hybridních TV, neboli televizích s pristupem na internet - ne kazda smart televize je zaroven hybridni) a červeným tlačítkem se přistupuje do jeho MENU. Prima ma prima play, Nova ma joj, CT ma ivysilani, atd ...
více info : goo.gl/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.