Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkné odpoledne. Před několika dny se mi na TV ( Smart ) zobrazilo v rohu upozornění, že po zmáčknutí červeného tlačítka se přeladí na Prima Play a skutečně to fungovalo. Teď se mi to ale někdy zadaří, někdy ne a tak hledám o této službě něco víc. Děkuji
Mám TV Panasonic TX-L32E6E, v seznamu jsem našla pro rok 2013 LCD E6, tak to by mohlo být ono. Teď nemůžu pokračovat, kocour mi zastínil monitor. Díky moc, už jsem ani nedoufala
Tak to byl zřejmě nějaký zkušební provoz a teď už to skvěle funguje na Primě a ČT. Dřív jsem si musela televizní programy přehrávat na TV přes počítač, teď už to hraje přímo
Jedná se o službu, která je dostupná v HBBTV (hybridních TV, neboli televizích s pristupem na internet - ne kazda smart televize je zaroven hybridni) a červeným tlačítkem se přistupuje do jeho MENU. Prima ma prima play, Nova ma joj, CT ma ivysilani, atd ...
více info : goo.gl/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.