Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prima - Play na TV

Od: patronka* odpovědí: 1 změna:

Přeji pěkné odpoledne. Před několika dny se mi na TV ( Smart ) zobrazilo v rohu upozornění, že po zmáčknutí červeného tlačítka se přeladí na Prima Play a skutečně to fungovalo. Teď se mi to ale někdy zadaří, někdy ne a tak hledám o této službě něco víc. Děkuji :)

doplněno 02.05.16 18:22:

Mám TV Panasonic TX-L32E6E, v seznamu jsem našla pro rok 2013 LCD E6, tak to by mohlo být ono. Teď nemůžu pokračovat, kocour mi zastínil monitor. Díky moc, už jsem ani nedoufala :)

doplněno 26.07.16 16:44:

Tak to byl zřejmě nějaký zkušební provoz a teď už to skvěle funguje na Primě a ČT. Dřív jsem si musela televizní programy přehrávat na TV přes počítač, teď už to hraje přímo *tanec*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jedná se o službu, která je dostupná v HBBTV (hybridních TV, neboli televizích s pristupem na internet - ne kazda smart televize je zaroven hybridni) a červeným tlačítkem se přistupuje do jeho MENU. Prima ma prima play, Nova ma joj, CT ma ivysilani, atd ...

více info : goo.gl/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]