Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co to je :D

Od: stardeathhd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se jenom zeptat jestli to je promáčklý nebo prasklý nebo tak něco. :D

Dnes jsem byl ve škole a měl jsem mobil celou první hodinu v zadní kapse, ale když jsem ho o přestávce vyndal byla u prostřed displeje takový skvrna :D Vypadalo to jako tygří kůže :D :D Nebo nějak do takové barvy jako tygr prostě. Když jsem po tom jezdil prstem tak se to trochu hejbalo. ( Nemám žádnou folii ani sklíčko apod. Jenom čistý displej.) a když jsem trošku tlačil a jezdil pořád prstem tak se to zmenšovalo až to uplně zmizelo a už to tam neni. Třeba to bylo tím, že se nějak ohnul ten mobil jak jsem na něm seděl nebo tak nějak. Nevíte náhodou co to bylo? :DD

Mám THL T6s

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jsiblb
hodnocení

2x

Hah. prostě sis zpocením a teplem navlhčil mobil a krystalky z displeje se díky tlaku a vlhkosti "nalepili" na sklo

stardeathhd
hodnocení

Tak díky moc za odpověd. Už jsem se bál, že jsem to promáčk a už jsem si říkal, jak to vysvětlím rodičům :DD

rumprprcan
Misto mobilu bys mel vysvetlovat ty smajliky za kazdym slovem kor v nazvu temata.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]