Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava videa

Od: michala* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli existuje nějaký program který bych zvládla doma :) Mám 2 videa ze 2 kamer z maturitního plesu. A chtěla jsem video upravit jas v místnosti nebylo dobré osvětlení a ostrost, a sestříhat, a aby videa šly zakomponovat k sobě. Děkuji za radu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Proboha, sestřáhat video zvládne i ten movie maker. Proč pro ořez fotky každý hned předhazuje photoshop, vystřižení reklam z videa taky "jedině sw xyz"?

hodnocení

0x

Zkus součást woken, Windows Movie Maker.

doplněno 27.04.16 20:45:

Tak není sebemenších pochyb o tom, že soft skoro za dvacku bude podstatně lepší, než soft co je součástí systému. Ale vyplatí se to kupovat kvůli jednomu filmu z plesu? Navíc je v angličtině a to je pro fůru lidí dost brzda.

bour
hodnocení

0x

ten movie maker možná nebude stačit, sony vegas 13 pro je lepší,uí i pomocí videoscoped realtime historgram(různé tvary)

dále jsem slyšel o těchto nástrojích:

lightworks

openshot

hodnocení

0x

Sestříhat to půjde v jakémkoli programu, pro vás čím jednodušší, tím lépe. (Movie maker) S ostrostí a světlem toho moc neuděláte, pokud je špatné zdrojové video. Výstup bude hnusný i z Adobe Premiere Pro za deset klacků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]