Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci si zakoupit obyčejný tablet za 2 000,- Kč a nevím jaký z těhlech dvou vybrat. Poradíte mi?
Lenovo Tab 2 A7-10 nebo Lenovo IdeaTab 2 A7-30?
Děkuji za odpovědi a hezký zbytek dne
já si koupil před pár dny czc.cz/...
jsem maximálně spokojen!
RAM jsou DDR3 (ne jak u starého typu DDR2), Dále to má dalších pár lepších parametrů - na staré dvojky se vykašlete. Proč je tento levnější nechápu... Ale řešil jsem to 2 týdny a zjišťoval výhody a nevýhody - ten můj má vše novější, lepší,...nebo zcela shodné.
ano - to teda je - hledal jsem ho opravdu déle než 2 týdny a porovnával vše možné na všech možných webech.
Hlavní rozdíly proti té dvojce jsou:
RAM DDR2 / DDR3
Předpokládaná doba výdrže (hodiny) "až":8 / 10
Externí paměťový slot max. [GB]:32/ 64 GB
Operační systém: Android™ 4.4 KitKat / Android™ 5.0
Displej: 7’’ IPS (1024x600), 5-point multitouch / 10-point multi-touch
nevýhodou je aktuální absence nabídky nalepovacích tvrzených skel - použil jsem univerzální folii za 80,-, která mi vyjde na dvě použití...
Vzal jsem si starší kožené pouzdro ze starého 7"tabletu (byl tenkrát za 1,-) a je to super přesné - tj. nemá žádné atypické rozměry...
Porovnával jsem s A7-10 a 20, ale teď se dívám i na tu 30 - podle mého názoru jsou všechny tyto (z roku 2015) horší svou výbavou než nový Lenovo Tab3 7 Essential. Mají shodnou grafiku, jádro,...nic lepšího nemají, jen horší...
A jak jsem psal, tento nový má android 5 už od koupě + další zlepšení (vždyť je to novinka) - a teď vidím, že to má android 5.1 a ne 5.0.
Je opravdu dostatečně rychlý na app hry, vydrží podle mne cca 6-7 hodin hraní přes wifi. To jsem u jiného zatím nezažil.
Doporučuji!
Aha... A myslíte se, že je to nejlepší tablet od Lenovo do 2 000,- Kč?
Ještě jedna věc... :D Lenovo Tab3 7 Essential má jen stejné a lepší parametry nebo má i něco horšího oproti A7-10 a A7-30
Takže podle vás si mám objednat Lenovo Tab3 7 Essential... Nejlepší do 2 000,-?
OK, ale co jsem koukal na YOUTUBE na videa, tak tam lidi říkají, že má nic moc rozlišení... Že prý 2 A10-30 má lepší... -.- Ale já ho asi jdu tedy objednat
10-30tka je za 4,500,-Kč - to je víc než dvakrát tolik..., a jelikož 7" a 10" je trochu jiná velikost, samozřejmě musí mít více pixelů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.