Nejste přihlášen/a.
Já když vyfotím další snímek, tak se mi číslo snižuje,ale ukazuje podle mě
nějaké nesmysli, protože když vím,že například za den vyfotím 200 snímků,
tak za rok bych už musela být v mínusu nebo by jich tam podle mě muselo být 73000.
Pravda je,že tomu vůbec nerozumím,protože jsem se o to nikdy nezajímala.
Je to asi tak, jak píše jofa. Na displeji budete mít maximální kapacitu 1200 snímků, podle velikosti Vaší karty , ale když je stáhnete do pc,tak samozřejmě tam budou fotky přibývat. Každá další fotka bude proto o číslo vyšší.
Dobrý den, možná by pomohlo přečíst si pořádně návod a podívat se tam i na obrázky.
Další možnost je, jít si to do té prodejny ujasnit (pokud jste použití přístroje nepoznala už z jeho neoriginálního zabalení). Zdravím!
doplněno 27.04.16 09:35:bady - třeba Vás ta paní prodavačka překvapí a bude to vědět (nebo její kolega). Také můžete jít i do jiné prodejny (kde je prodavač) a jen se zeptat obecně na princip a ten svůj problém popíšete (foťák ani neukazujte).
Teď jsem se doptal kolegy, který si tento aparát koupil cca před 2 měsíci a dohledal mně nejnižší číslo foto v pc DSC 0067. A to něco předtím smazal a neuložil v pc, takže začátek byl ještě níže. Tudíž vyplívá, že Vám s tímto aparátem již někdo vice jak 1000 x fotil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.