Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi repeater

Od: soody odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Našel jsem tuto zajimavou věcičku: aliexpress.com/... . Zajímá mě, jelikož se v tom pořád nevyznám i když pročítám diskuze toho týkající, zda-li by mi to fungovalo v pokoji, kde nedosáhne wifi z kuchyně, ale mám tam kabel. Je otravný se motat s tím kabelem kvuli ntb, který pořád přenáším a na mobil musím mít zaplá data nebo jít do kuchyně. Je možné zapojit kabel do toho repeateru a tím bych dostal wifi i ke mně? Děkuju.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já mám tento:
m.alza.cz/...
Nepotřebuje žádný kabel, jen se připojí do zásuvky a nastaví pomoci WPS tlačítka. Mnohem komfortnější než kabel :)
WiFi možná nechytá telefon, ale tohle je silnější, já to mám na balkóně, abych měl signál i venku.
soody
hodnocení

Děkuju za radu. Ten kabel bych do toho dal abych pojistil, že to půjde. Ale nevím jesli to právě funguje, ale na tento jsem už taky koukal, tak jsem rád že to funguje takto jednoduše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]