Nejste přihlášen/a.
zdravím, existuje elektroinstalční dvojitý vypinač který má dvě kolébky a pod každou z nich je dvojitý vypinač? (může být i přepinač). Procházím net (možná špatně) ale nemohu nic najít.
děkuji
už jem se dopracoval k názvu co chci : dvojitý č 5 nebo 5a
Jestli tomu dotazu dobře rozumím, tak tohle jsem dělal v kuchyni. Musíš si ho poskládat. Vezmeš dvojkrabici a dvojrámeček a osadíš tím, co je potřeba. V mém případě dva dvojité vypínače s dvojkolébkami.
Myslím, že tazatel chce toto řešení v jedné krabici, tedy jeden dvojvypínač, kdy jedním tlačítkem ale bude ovládat dva kontakty a druhým také dva kontakty (běžné je, že jedním tlačítkem se ovládá jeden kontakt)
přiznám se, že jsem se s takovým řešením ještě nepotkal a ani nic takového nenašel. Ale, proč vlastně potřebujete takové řešení, proč Vám nestačí běžný 6+6? Budete spínat každým tlačítkem dvě různé fáze?
S těmito dvojitými dvoupolovými spinači jsem se setkával v době svého mládí, už dost dlouho jsem se s nimi nesetkal - neřešil jsem nic, kde bych je potřeboval. Dá se koupit jednoduchý dvojpolový; vy chcete spínat (zleva)ž1, ž2 + ž3 nebo ž2, ž3 + ž1?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.