Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit operátora

Od: jarinht® odpovědí: 5 změna:

Dostal jsem darem tlf.Samsung GT-E1080W,ve kterém byla orig.SIM karta Samsung.Tento tlf.byl používán ve Švédsku.Prosím o radu,zda lze v tomto tlf.vyměnit SIM za naší /O2/,a v případě,že ano,jak lze toto provést.Dík za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

0x

Má tel. češtinu? Jinak s půjčte od někoho SIM kartu a vložte ji místo Švédské a poznáte zda je u nás funkční, nic tím nezkayíte.

hodnocení

Telefon je v originálu ve švédštině.Zkoušel jsem do něj svoji O2 simku a stále to chce na mě kod pro změnu operátora/zřejmě se jedná o 8mi místný kod/,nevím určitě.Bývalý majitel mne upozorňoval,že v čechách budu zřžejmě muset překodovat operátora,protože telefon byl koupen se slevou s orig.kartou Samsung a tímto operátorem je blokován k použití dalšími operátory.

remisak*

Takže budete muset od té Simky zadat puk který je 8mi mýstný a je na plastovém obalu kde jste vylomil simku,pokud ho nemáte tak jedině novou simku.

doplněno 24.04.16 13:50:

samsung.com/...

Tak PUK na změnu operátora určitě fungovat nebude.

Pokud je tel. blokovaný na operátora, tak jedině odblokovat v servisu. Stojí to pár stovek. Jeklikož to není novinka, tak si tipnu že tak 200kč.

hodnocení

0x

Dobrý den.Nejlepší asi bude ,když Vám to v sevisu odblokují.Dělají to asi v každém.Jen pro příklad:

levnetelefony.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]