Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD nejde obraz po zapnutí

Od: petra24* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,posledních několik dní mi po zapnutí satelitu nenabíhá obraz,jenom červené pruhy a čtverečky.Srovná se to třeba až po zapnutí.Propojovací kabel s TV jsem vyměnila a nic.Mám ho už nějakou dobu a doteď to nedělalo.Mějaký nápad čím to může být?díky

doplněno 21.04.16 13:17:

ten předmět je špatně.samozřejmně myslím satelit.to je tek když na vás někdo mluví *smich*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zřejmě bych zkontroloval polohu a stav paraboly a nejdříve přeladil či jen aktualizoval stanice v přístroji. A konektory u kabelů vytáhnout a zase pevně zarazit.

Zdravím!

doplněno 24.04.16 19:04:

petra24 - pokud vše selhalo a přístroj je ještě v záruce, tak zkuste tu reklamaci.

petra24*
hodnocení

Parabola je O.K. jedou na ni další 2 satelity i ty jsou v poho.Kabely jsem taky kontrolovala jestli dobře sedí i vyměnila propojení mezi satelitem a TV-nic.Aktualizace pomohla na 2 dny.A vymazání a opětovné nastavení satelitu vůbec.:(Nemám na to nervy,jdu reklamovat.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]