Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor na internet v mobilu

Od: klima® odpovědí: 12 změna:

Zdravím. Mám telefon na 2 SIM karty. Momentálně mám jen jednu simku s operátorem Tesco Mobile. Jsem s ním spokojená, za jedno dobití dostanu na měsíc dvojnásobný kredit. Internet tam mám zatím jejich nejlevnější 150 kč na 150 MB (na měsíc). Přijde mi to ale moc (ne data, ale cena). Nevíte o operátorovi, kde by byl levný internet (tj. cena volání mi je tak nějak jedno). Paušál moc nechci, ráda bych si tu službu aktivovala podle libosti (tak jako v samoobsluze Tesco mobile - otázka jednoho kliknutí, netřeba podepisovat smlouvy atd.), takže spíš dobíjecí kartu.

Díky za tipy.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bomba*
hodnocení

0x

Takže jablka a hrušky? Jste s ním spokojená, ale přesto hledáte něco levnějšího? Tak to nechápu.

Co na tom není k pochopení? Má duál SIM tak kouká po druhé simce která by za internet brala miň než 150,- Záleží na tom co ten internet bude obsluhovat. Na brouzdání přes minioperu s obrázky nastavenými na minimum a nějaký ten chat se nejvíc doporučuje simka od mobil.Cz první měsíc po dobití je 200 mega dat zdarma a pak rychlost spadne někam na cca 200 kb/s ale Net zůstává funkční dalších 5 měsíců. Lidi co to používají tvrdí že na chat to stačí. Na vyhledání spojení přes IDOS taky. Načítání seznamu bude holt asi chvíli trvat.
hodnocení

Mám Windows 10, takže prohlížeč Edge. Stačí mi to na Messenger, Facebook, IDOS a čas od času, když potřebuju něco pohledat na Google (např. datum narození nějaké slavné osoby atd.). Na intertu na mobilu nebrouzdám. Nepoužívám prakticky vůbec ani Youtube (vydržím to na doma na PC :D). Na ten mobil.cz se podívám.

Mobilcz mám, internet je vlastně zdarma, stačí si jen dobít kredit a na 30 dní máte těch 200MB. Kredit zůstane.
ctenar*

pak rychlost spadne někam na cca 200 kb/s
To by byla krása, ale bohužel :(

Operátor na internet v mobilu
jokeer*
Hodně málo, na Facebook a načítání stránek by to bylo pro mě nepoužitelné, telefony bez LTE jsou dnes k ničemu, 3G je jen ve větších městech a má špatné pokrytí i tam, LTE je dnes "skoro" všude. S takovou rychlostí, se může načítat stránka i více než minutu, život je krátký :D Myslím, že ta nabídka od Vodafonu není špatná, ale nevím jestli splňujete podmínky :)
ctenar*

Pořád by mělo jít, že si koupí kredit (ideálně asi těch 80MB/10dni) a dostane zdarma 200MB/měsíc, celkem tedy 280MB/měsíc za 60,-

SIM karta za 200, v ceně je první měsíc internetu (nemusí platit těch 60) a ještě ji pripisou 100,- ke kreditu, takže druhý a třetí měsíc bude místo 60 platit jen 10 *frajer*

Snad jsem tu jejich nabidku pochopil správně.

doplněno 28.04.16 01:56:

Dokonce tento scénář splňuje i ten požadavek, že chce nabít jen když chce rychly internet (pomalý půjde pořád), protože těch 60 nemusí platit každý měsíc, ale jen když chce získat dalších 80+200MB.

Musí dobít do 6 měsíců od posledního dobití, jinak ji zruší SIM/kredit?

jokeer*
hodnocení

0x
Dobré ráno,
nevím kolik vám je, ale jestli pod 26 nebo máte děti, můžete využít od Vodafone asi nejvýhodnější nabídku na internet pro předplacené karty, a to 500MB za 99 Kč na měsíc bez závazků, sám to využívám. Jinak ta nabídka na mobil.cz se mi nezdá špatná, ale museli by mít podporu LTE, jinak je to i s daty k ničemu, spoustě virtuálům LTE chybí.
vodafone.cz/...
LTE mi funguje :)
hodnocení

Můj telefon LTE nepodporuje, takže mi je tohle jedno.

Pokud jde hlavně o to, aby se používal internet skoro půl roku zadarmo i třeba jen tou omezenou rychlostí s tím, že to tazateli stačí, je LTE opravdu úplně mimo mísu. Jasně je tu možnost že operátoři pokryjí území rychlým LTE a starší 3g data budou v některých oblastech nedostupná, ale to je spíš mediální bublina než reálná hrozba.

hodnocení

No, tak mobil.cz změnil podmínky a internet na půl roku se sníženou rychlostí po spotřebování dat, už nefunguje :(. Nevíte o něčem podobném? Nepotřebuju aby mi fungoval Youtube a podobně. Potřebuju jen messenger a vyhledávání spojů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]