Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám telefon na 2 SIM karty. Momentálně mám jen jednu simku s operátorem Tesco Mobile. Jsem s ním spokojená, za jedno dobití dostanu na měsíc dvojnásobný kredit. Internet tam mám zatím jejich nejlevnější 150 kč na 150 MB (na měsíc). Přijde mi to ale moc (ne data, ale cena). Nevíte o operátorovi, kde by byl levný internet (tj. cena volání mi je tak nějak jedno). Paušál moc nechci, ráda bych si tu službu aktivovala podle libosti (tak jako v samoobsluze Tesco mobile - otázka jednoho kliknutí, netřeba podepisovat smlouvy atd.), takže spíš dobíjecí kartu.
Díky za tipy.
Takže jablka a hrušky? Jste s ním spokojená, ale přesto hledáte něco levnějšího? Tak to nechápu.
Mám Windows 10, takže prohlížeč Edge. Stačí mi to na Messenger, Facebook, IDOS a čas od času, když potřebuju něco pohledat na Google (např. datum narození nějaké slavné osoby atd.). Na intertu na mobilu nebrouzdám. Nepoužívám prakticky vůbec ani Youtube (vydržím to na doma na PC :D). Na ten mobil.cz se podívám.
Pořád by mělo jít, že si koupí kredit (ideálně asi těch 80MB/10dni) a dostane zdarma 200MB/měsíc, celkem tedy 280MB/měsíc za 60,-
SIM karta za 200, v ceně je první měsíc internetu (nemusí platit těch 60) a ještě ji pripisou 100,- ke kreditu, takže druhý a třetí měsíc bude místo 60 platit jen 10
Snad jsem tu jejich nabidku pochopil správně.
Dokonce tento scénář splňuje i ten požadavek, že chce nabít jen když chce rychly internet (pomalý půjde pořád), protože těch 60 nemusí platit každý měsíc, ale jen když chce získat dalších 80+200MB.
Musí dobít do 6 měsíců od posledního dobití, jinak ji zruší SIM/kredit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.