Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký klasický šňůrový telefon?

Od: desmo odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych poradit, jaký telefon zakoupit pro pevnou linku. Mám nyní tarif s neomezeným voláním a špatný signál na mobily, takže potřebuji některé funkce které mají mobily i na stolním telefonu. Nechci bezdrátový, ten už mám, ale stolní který umí zobrazit číslo volajícího a také do paměti ukládat přijaté hovory a to i s časem volání. Záznamníku se také nebráním, není nutný.
Koupil jsem bezdrátový který sice eviduje hovory, ne ale čas a také nerozlišuje zda jde o odeslaný hovor nebo přijatý.
Už jsem i poptával v prodejnách, ti lidé za půltem o tom absolutně nic neví, jsou to jen podávky s minimálním zájmem o svůj job a nějakou speciálku s odborníky nemám v dosahu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

0x

Zkus připojit bránu Gigaset...umí několik účtů VOIP,samozřejmě i "pevnou" a jako bonus i něco přes server Gigaset.

A k to mu to dokáže i několik bezdrátových sluchátek.

desmo
hodnocení

To bude určitě výborné řešení, díky neomezené pevné ovšem ztrácí voip smysl a myslím, že to zařízení je také dost drahé. Stačí mi jen ta jedna pevná linka, jediné co je zásadní je právě evidence a seznam s tříděním hovorů.

kakamila
Takže příště uveď i do jaké ceny...!Jinak nová brána s jedním sluchátkem cca 1.300,v bazaru polovic...o levnějším a chytřejším zařízením nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]