Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém s TV Samsung typ UE40H6200 Smart tv.
Zapnu Tv a po chvíli sledování mi na chvíli zčerná obrazovka ale jde zvuk jdou přepínat kanáli je vidět i menu ale nelze sledovat . Po chvíli opět TV naskočí a toto se stále opakuje několikrát zhruba po 5ti minutach. Pokoušel jsem se obnovit nastavení síla signálu je pěkná tv mam připojeno přes koax kabel přes kabelovou televizi. Dokonce se jednou i sekl obraz zvuk šel ale obraz zamrzl a seklo se vše tv šla jen vypnout. Nedávno jsem aktualizoval software a přijde mi že se to děje od této doby.
Prosím o radu co muže způsobovat tento problém? mám něco špatně nastaveno - odchází tv?
Děkuji za jakoukoli odpověď.
Ještě pro doplnění teď zčerná obrazovka a na obrazu se zobrazuje logo reproduktoru a všechno jde jen obraz ne.
Opět doplňuji TV se sama od sebe vypla a zapla asi třikrát za sebou a po nějaké době. Většinou se tyto chyby objevují hned při zapnutí TV.
Zkusil bych znova poslední aktualizaci sofware; vypadá to, že se Tv přepíná do módu "radio"...je tam zvuk daného Tv programu nebo něco jiného, třeba nějakého radia? (po dobu tmavé obrazovky, když tam "plave"logo reproduktoru).
Postup asi znáte, jen možná pro některé další dotazy samsung.com/...
a pak najít správný typ TV samsung.cz/... a dále samsung.com/... Ale máte Smart, takže připojíte TV přímo na server Samsungu...
Já to dělám u skoro stejného typu připojením na server Samsungu, ručně jsem to ještě nezkoušel, ale zkuste přes USB...nic tím nezkazíte; měl jsem podobný problém z routerem, po aktualizaci si nezapamatoval nastavení, dost dlouho jsem se s tím trápil, pak podruhé stejné firmware a už to bylo v pořádku...
Zdravím aktualizace se proběhla automaticky po mém schválení jen pokud se o to pokouším znovu nelze to, jen mi to píše, že aktualizace nelze provést software má nejnovější aktualizaci .. nebo něco v tom smyslu. Přes odkazy které jste zde vypsal lze aktualizace opět provést ručně?
Zavolejte si na podporu Samsung, je to zdarma: 800726786, tam vám poradí další postup. Servismani se mohou online připojit k vaší TV a problém opravit. V případě HW závady vám doporučí nejbližší servisní středisko Samsung. Mám to vyzkoušené.
Zdravím děkuji. Ani nevím zda je tato možnost. Dnes vyzkouším uvidím co mi řeknou a dám vědět.
Tak jsem volal do samsungu a oni na dálku ve skutečnosti provedou co jsem provedl doma obnovil nastavení vypnul eko čidlo ...atd. Takže jediné co mi bylo sděleno ať kontaktuji nejbližší servisní středisko a tam můžou udělat kompletní vymazání a nahrání software ... jsem zvědav co to bude stát..
Zkuste ještě jeden pokus, pokud jste ho ještě nedělal; vytáhněte napájecí šňůru ze zásuvky a nechte chvíli, pár minut. Nebo taky pár desítek minut...tato zkouška bude levná...
Ten zvuk je z původně sledovaného televizního vysílání (při logu reproduktoru)? Nebo to přepíná i programy...Vypadá to na závadu v části, kde je zpracováván pouze TV signál...víc to teď vidím na závadu "železa" než sw...ale necháme se překvapit...servisem
Pokud TV přepnutá na internet funguje bez problémů, budou kondenzátory zdroje v pořádku...
Provedl jsem vytažení ze sítě - nepomohlo. Opět po chvíli sledování na pár vteřin zmizel obraz toto se dvakrát opakovalo poté zmizel na delší dobu nešlo nic udělat než jen tv vypnout s tím rozdílem že na tv běhalo logo reproduktoru jako spořič. TV jsem vypnul a zapnul a po chvíli opět zčernal obraz a tv se sama vypla a zapla. Po delší době sledování TV běžela přijde mi to jako kdyby se ohřála tak vše fungovalo do té doby než obraz zamrzl a nešlo nic dělat jen poslouchat zvuk a tv vypnout a opět zapnout. Pak už zase vše fungovalo. Nevím co to může být ale když mám zaplý internetový prohlížeč tak vše funguje je to jen v režimu sledování TV. Softwerová chyba?
Ano zvuk je z původně sledovaného tv vysílání dokonce když je černá obrazovka tak jdou přepínat i kanály ale obraz je pořád černý. Dneska zavolám do servisu... dám vědět
Tak to vypadá na obrazový zesilovač a obvody okolo...podsvícením to nebude, když je vidět logo reproduktoru...
Možná by to s tou výměnou zdroje bylo levnější, ale máte jistotu, že je to zdrojem? Já ne...pak to bude 1800,- plus cena v servisu...někdy je levnější nešetřit za každou cenu...
Vypínání, zapínání se projevuje i po dostatečném nahřátí? I třeba po hodině to tak blbne? Není TV citlivá na poklep, stačí pěstí...se zdrojem to zkusit můžete, pokud vám vrátí peníze, když to nebude ono...
Tak jsem ze servisákem na dálku provedl restart tv a nepomohlo z tv jsem sundal zadní kryt a vše vyadá v naprostém pořádku. Jinak mi bylo doporučeno servisem samozřejmě abych to dovezl a do začátku si vemou rovnou 1800,-Kč.
Napadá mi varianta si zdroj objednat a vyzkoušet a pokud to tím nebude mohu ho bezdůvodně do 14 dnů dle zákona vrátit. Je tam alespoň nějakej předpoklad že by to mohl být zdroj? včera se mi TV sama vypla a zapla - toto se několikrát opakovalo.
Když tv běží delší dobu ,, zahřeje se ´´ tak funguje dělá to za studena. Na poklep citlivá neni zkoušel jsem i přívodní anténní kabel a koukal jsem na signál tv když se obraz ztratil signál v pořádku a kabel také. Převážně to blbne po zapnutí tv tedy za studena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.