Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přibyly nám nějaké nové TV kanály a mezi nimi i tohle. Na co se, prosím vás, tenhle kanál specializuje? Nějak jsem to nepochopila. Pustila jsem to, a byla tam jen mimina, jak si hrají s mláďaty různých zvířat. Tohle tam běží pořád...?
Děkuji za odpověď
Mńau TV shodou okolností vylezla včera po dlouhé " těžké"době s dalšími sliby - náhled článku.
Zdravím,ať jsem třeba pro smích,ale občas si to tam přepnu a náramně si u toho odpočinu. Když se sejdeme s dcerami a malou vnučkou,tak se po obědě místo pohádky před procházkou díváme. Je to roztomilé,akorát se videa dost opakují,ale mrzelo by mne,kdyby to zrušili. Stokrát lepší než Ordinace,nebo střílečky. Kanál se specializuje zřejmě na milovníky zvířat a pokud k nim nepatříte,tak můžete použít ovladač. JISKRA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.