Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem tento reciever a nevím co s ním je. Při zapojení repro a dvd přes coaxial jen v repro mírně šumí a nic není slyšet a tak to dělá i u tuneru a dalších. Při přidání hlasitosti je to stejné nemění se to. Nevíte kde by mohla být chyba?
Dobrý den, já bych se podíval jako první, zda není přepnuto na sluchátka a pokud je možnost připojení dvou reprosoustav, tak vybrat ty připojené. Zdravím!
doplněno 17.04.16 18:13:Takže, někde je chyba. Buď v zapojení kabelů nebo v obsluze přístroje či přímo v tom přístroji. Zeptal bych se toho, kdo přístroj daroval, jak měl zapojeno a jestli vše fungovalo.
Jinak zřejmě těžko takto dálkově radit. Ještě zkuste zvuk na sluchátka, jestli něco uslyšíte.
doplněno 26.04.16 11:38:michaljuden - vraťte ten přístroj zpět dárci se slovy, ať si ho někam strčí, když nefunguje .
Tak když přídávám odebírám na hlasitosti tak v tom lupe, tak zvuk v repru jde, ale když si něco pustit tak je to hluchý jak jsem psal.
Mohu se zeptat, co jste tam zapojil za reprosoustavy, lidově reprobedny? Ono je divné, že tam při střední hlasitosti slyšíte šum. U takových lepších recievru by žádný šum ani slyšet neměl. Je mi to divné a tak pro zkoušku jsem si přepínall u svého recievru 130W různé vstupy a ani na max vytočenou hlasitost jsem žádný šum nezaznamenal.Zanedbatelný šum na středotónovém repro, ale ucho až na membráně. Může být poškozen ovladač hlasitosti či jeho zapojení.
Tak jsem to zkoušel zapojit na DVD přehrávač na Analog a zapojení repra na center a přepnutí na Dolby ProLogic jde tam slyšet slabě zvuk a chrčí to, na hlasitost to nereaguje i při snížení hlasitosti na nulu to jde pořád slyšet a když se to přepne na jinou volbu třeba VIDEO3 furt to jde slyšet i když by už nemělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.