Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv 81cm do 6000,-

Od: stanleo odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

Sháním tv a neumím si vybrat z
SONY KDL-32R400C
LG 32LB561B
Panasonic TX-32C300E

Sencor SLE 3257TCS
Díky za seriozní rady :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Taky teď hledám 32"TV. Na DVB-T2 s HEVC kodekem prdím a nehodlám řešit, ale když už, tak by to měla být FULL HD, což ani jedna z těch Vašich není.
Můj favorit je asi zatím: mall.cz/...
doplněno 16.04.16 07:36: Jsem ochotná nakoupit jen z mně známých a prověřených obchodů a u těch je cena stejná. Pár stovek ušetřit u nějakého no name eshopu pro mě nemá smysl..
ctenar*

Uvedený Samsung UE32J5100 za méně.

stanleo
hodnocení

k čemu FullHD? FHD nevyužiju ... Pro mě je priorita OBRAZ a ZVUK , nejaký smart apod nepotřebuji ! :)

Smart nepotřebujete, ale na ten obraz full HD určitě ano. Většina TV vysílání je full HD a u většiny programů je rozdíl znát. Rozdíl v ceně nulový, tak proč se o to ochudit?
stanleo
Oni už vysílají ve full HD?
Že o tom nic nevím :-D
Tak si zapněte TV
parabola.cz/...
jofa*

Tady je o tom více: parabola.cz/... . Je fakt, že datový tok není podle mne vždy jak uvádějí, Zejména některé přímé sportovní přenosy na ČT4 HD. Přenosy z ciziny jsou na tom o mnoho lépe. Z Německa ani nemluvě.

stanleo
Nikde ale nečtu full HD, jen HD... Navíc jen přes dvb-s, c

protože tomu tak říkají. To je jako HD ready a další krok by měl být HD... ale vžilo se Full HD.
Program ČT v HD vysílá ve formátu 1920x1080i.

stanleo
hodnocení

tady si můžete přečíst něco o DVB-T2,Kvalita vysílaní ,HD TV ,HD Ready ,FHD ,1080p , 1080i ... :)

digitalnitelevize.cz/...

ctenar*

Srovnání (u Sencoru nesprávně uvedeno, že neumí DVB-T2, Panasonic má USB, dále jsem nekontroloval)

Píšeš, že ti jde o kvalitu obrazu, ale všechny tvoje uvedené tv mají 1366 x 768, minimální jasy, ...

Čekal bych, že si vybereš spíše něco s IPS a digitálním výstupem zvuku na receiver *nevi*

stanleo
Nj, jenže můj strop je 6000-6500 Kč takže si moc vybírat nemůžu...
ctenar*

Za 6,5 se dá koupit i HDTV se základními funkcemi.

Teď navíc z nějakého důvodu výrazně padla cena u většího Sencoru od K24. Podíval bych se na to. Je to ale jen 50Hz. :(

Jen pozor na Philips 32PHH4100 - uvádějí, že má rozlišení 1920 x 1080 ale NEMÁ!

ctenar*

V "Souhrnu"opravdu uvádějí 1920. V textu ale mají správně 1366.

Poslal jsem jim tam upozornění.

pc*
hodnocení

2x

Panasonic TX-32C300E nebrat. (pořídili jsme ho do ložnice) Je OK, ale ten plechový zvuk reproduktroru (zvlášť pokud jste starší) mi velice vadí a v ekvalizéru s tím nejde nic dělat ať se snažíte, jak se snažíte.

Je pravda, že některé nové filmy a seriály z české produkce to ještě zhoršují a to je potom opravdu na mašli.

Naposledy to byla nějaká 3-4 dílná detektivka minulý měsíc na čt1.

stanleo
hodnocení

No ,nakonec jsem mohl navýšit cen.strop na 9000,- Kč ...a vybíral jsem docela dlouho mezi :

datart.cz/...

datart.cz/...

datart.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]