Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybírám telefon pro matku a nějak teď nejsem schopný vybrat. Podmínka je cena do 3500. Dále, aby dobře fotil a nesekal se. A přemýšlíme, jestli vzít dual sim nebo ne. Líbí se mi huawei y6 dual sim. A nebo lumia 550, dále by cenové relaci odpovídala lumia 640 z EU skladů. Budu rád za každou radu.
2x
Co je to dobře fotí?
Vím, že nedostanu za ty peníze supr foťák ,ale aby byly fotky aspoň použitelné na koukání na mobilu.
Ale já nejsem referenční vzorek, jen mám rád lumie, takže těch levných jsem používal celkem 5. Zato kolegové s androidem si stěžují na problémy. Současné 535 i 640 fotí dobře, ale ve dne. Za šera je to špatné. Blesk to prostě nedá. Jenže na focení mám foťák, mobil používám jako zápisník. Jdu po krámu, vidím zboží, cvaknu, doma porovnám s konkurencí. Nebo vyfotím jízdní řád či otevírací dobu obchodu. Samozřejmě fotky z výletů mám taky, a nestěžuju si.
0x
super foťák - samsung wave 2-3 - kovové tělo, fotky i video slušné i na tv, dobrý microfon a sluchátko - nic jiného matka nepotřebuje. Předpokládám, že pro ni jsou zbytečné funkce a app - facebook, internet, adobereader či MSOffice... potřebuje volat a sem tam si udělá fotku ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.