Nejste přihlášen/a.
Google tvrdí, že se u nás již delší dobu prodává a také se zkuste podívat na recenze na web stránkách , já bych do toho tedy nešel
Prodává se tu jejich starší sportovní kamera. Tuto jsem zatím našel jen na českém "xiaomi-store" a na tento obchod jsem právě četl všelijaké ne příliš dobré recenze, tak mám trochu strach. Jinak jsem tu kameru zkoumal a kromě toho, že je (zatím) jen v čínštině (ale menu má obrázky, takže v tom taky zásadní problém nevidím - nastaví se stejně jen jednou) jsem nenašel pro mě žádný nedostatek.
Když už si budete pořizovat kameru, která by vám měla zachránit desítky tisíc při nejasné havárii, případně vás i ochránit před kriminálem atd., tak si kupte takovou, která skutečně pomůže. Do 2 tis to jsou opravdu jen dětské hračky, nemající žádný smysl.
Když to má mít v autě nějaký smysl na vyšetřování nehod, tak to chce současně i kameru a záznam vzadu. A to za 12 stovek nemá druhou.
Jestli se nepletu, tak kamera vzadu je protiprávní, takže asi moc nápomocná ve vyšetřování nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.