Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta

Od: golfic odpovědí: 13 změna:
Hoy schanim autokameru tak do 2tis mate nekdo s nejakou zkusenosti plz radu.Diky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám zálusk na tuhle, ale ještě se u nás oficiálně neprodává. Viděl jsem z ní videa ve dne i v noci a byly parádní, jak barvy tak plynulost.
svetandroida.cz/...

Google tvrdí, že se u nás již delší dobu prodává a také se zkuste podívat na recenze na web stránkách , já bych do toho tedy nešel

Prodává se tu jejich starší sportovní kamera. Tuto jsem zatím našel jen na českém "xiaomi-store" a na tento obchod jsem právě četl všelijaké ne příliš dobré recenze, tak mám trochu strach. Jinak jsem tu kameru zkoumal a kromě toho, že je (zatím) jen v čínštině (ale menu má obrázky, takže v tom taky zásadní problém nevidím - nastaví se stejně jen jednou) jsem nenašel pro mě žádný nedostatek.

remisak*
hodnocení

0x

digitalni-kamery.heureka./...

Pod 2000 Kč ani náhodou

tommyk
hodnocení

0x

Zdarec, hele koukni třeba na Lamax C3.. ta stojí cca 1200 a je dobrá.. nebo dražší Lamax C7, já osobně mám tu C3 a nestěžuju si.

hk
hodnocení

0x

Když už si budete pořizovat kameru, která by vám měla zachránit desítky tisíc při nejasné havárii, případně vás i ochránit před kriminálem atd., tak si kupte takovou, která skutečně pomůže. Do 2 tis to jsou opravdu jen dětské hračky, nemající žádný smysl.

tommyk

To zas s tebou souhlasit nemůžu, i za 1200 kamera stačí přečíst RZ... a to úplně stačí..

hk

Já k věcem nepřistupuju tak, zda něco stačí, ale abych to měl dobré.

hk:

Na tyto účely je to dobré, čili to stačí ;)

Je použitelná i v noci? Není z toho obrazu akorát mazanice?

jofa*

Když to má mít v autě nějaký smysl na vyšetřování nehod, tak to chce současně i kameru a záznam vzadu. A to za 12 stovek nemá druhou.

nox®

Jestli se nepletu, tak kamera vzadu je protiprávní, takže asi moc nápomocná ve vyšetřování nebude.

tommyk

Hele tak pokud chceš i vzadu.. tak je dobrá třeba Truecam a6..taky jsem po ní koukal.. ale nakonec jsem se rozhodnul pro tu C3..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]