Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outdoor kamera? Rollei 420 vs Vega 4k

Od: tgm28* odpovědí: 2 změna:

Protože jste mi tu právě dokázali výborně poradit s výběrem kompaktního fotoaparát, poprosím o ještě jednu pomoc :) Potřebuji rovněž na dovolenou outdoorovou kamerku...měl jsem vybranou LAMAX X8 ale pak jsem zjistil, že nemá dálkové ovládání ani bluetooth a přes WIFI ji na dovolené nemohu ovládat. Proto se teď rozhoduji mezi Vega 4k od firmy Niceboy a Action Cam 420 4k od firmy Rollei. Rozhodující je pro mě cena do max 5000,- Kč a dálkové ovládání což splňují obě. Teď řeším jen, která bude mít lepší obrazový výstup. Neřeším vůbec bohatost dodávaného příslušenství jen, která bude lepší obrazově. Předem děkuji za vaše odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janek*
hodnocení

0x

Zdarec, nevim no, spíš bych asi volil Rollei, měl jsem tu 420 v ruce a neni špatná. Přeci jen Rollei jsou němci a ty to vždycky maj do detailů zpracovaný a precizní. Takže asi tak, ale nechám to na tobě. Jinak z dražších bych kouknul na Sony, Magicam a nebo GoPro no..

jofa*

Má-li obraz za něco stát, tak bych se zaměřil na kamerku se stabilizací obrazu, což je dost podstatné. Ani jedna jí nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]