Nejste přihlášen/a.
Protože jste mi tu právě dokázali výborně poradit s výběrem kompaktního fotoaparát, poprosím o ještě jednu pomoc Potřebuji rovněž na dovolenou outdoorovou kamerku...měl jsem vybranou LAMAX X8 ale pak jsem zjistil, že nemá dálkové ovládání ani bluetooth a přes WIFI ji na dovolené nemohu ovládat. Proto se teď rozhoduji mezi Vega 4k od firmy Niceboy a Action Cam 420 4k od firmy Rollei. Rozhodující je pro mě cena do max 5000,- Kč a dálkové ovládání což splňují obě. Teď řeším jen, která bude mít lepší obrazový výstup. Neřeším vůbec bohatost dodávaného příslušenství jen, která bude lepší obrazově. Předem děkuji za vaše odpovědi.
Zdarec, nevim no, spíš bych asi volil Rollei, měl jsem tu 420 v ruce a neni špatná. Přeci jen Rollei jsou němci a ty to vždycky maj do detailů zpracovaný a precizní. Takže asi tak, ale nechám to na tobě. Jinak z dražších bych kouknul na Sony, Magicam a nebo GoPro no..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.