Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou DVB-T anténu pro horší signál

Od: signaltv odpovědí: 3 změna:

Končím se Skylinkem a chci vybrat vhodnou DVB-T anténu.
Chci přijímat i HD programy a nevím jestli koupit rovnou s LTE filtrem nebo dodatečně
a aby zvládla 2-3 televize. Za satelit už mám náhradu v podobě rychlého Internetu + KODI IPTV :-D Zatím chci koupit nějakou od Fuba, ale nevím jakou přesně vybrat?

fuba.heureka.cz/...

Klidně zaplatím za anténu 500-1000Kč, když mi poradíte pro horší DVB-T signál. Tedy vycházím ze zkušenosti pár let zpět, kdy tady začínalo DVB-T vysílání a byla použita stará analog anténa a nebyl ještě poblíž postaven nějaký DVB-T posilovač signálu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale minulý týden se mi náhodou dostalo do ruky asi poslední číslo amatérského rádia, asi 3 nebo 4, a je v něm právě článek o DVB-T anténách. A jsou tam představeni představitelé 3 nejvhodnějších typů, širokopásmových antén, tzv. LPD(LogPeriodicDipole) antén. Tak se podívejte. Pro snazší orientaci: v tom čísle byl článek o stavebnici jednoduchého digitálního osciloskopu pro studenty, DSO?180?, co si pamatuju.

doplněno 12.04.16 19:45:

Tak je to opravdu letošní číslo AR 4/2016.

hk
hodnocení

0x

Jde také o to, zda vůbec u vás všechny ty běžné programy jsou vysílány pozemní cestou v HD kvalitě. Bohužel těch HD je na jednu ruku... V tom je prostě Skylink bezkonkurenční.

hodnocení

0x

Kodi je len prehrávač,pokiaľ je kanál na internete kodovaný,tak aj tak to nepôjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]