Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryta GSM kamera

Od: dave* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o doporučení systému na chatu, který ji bude hlídat v době naší nepřítomnosti. Potřebuji dvě nenápadné kamery, které se spustí při pohybu v okolí a pošlou mi upozornění a já se na ni pak připojím pomocí GSM, Stejně bych občas rád pomocí mobilu/notebooku nakoukl, jak to tam vypadá i bez pohybu. Preferuji video před fotkama /mám tam záškodníka souseda/. Ideálně i s možností on-line (GSM) audio výstupu - abych vetřelce mohl vyděsit. Velice děkuji Dave

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

Opravdu nenápadné, dají s dobře zamaskovat, jsou PIR čidla s kamerou od fy Jablotron. Stačí jim třímilimetrová dírka-pro kameru. Pir čidlo potřebuje trochu větší "výřez". Bohužel nestačí jen čidlo, je nutná minimálně ústředna a zaplatit si u nich připojení do systému. Takže cenově to je trochu výše. Ale za to stoprocentní záruka, servis, možnost výjezdovky od asi 200 do 500/měs, různé urovně hlídání. Automatický přenos obrázků na server atd. Nevýhoda: statické obrázky.

Druhá možnost od stejné firmy je IP kamere Eye02. Možná mají dnes něco novějšího, nevím.

Třetí možnost je tahle: eu.mydlink.com/... IP kamery s cloudovýma službama. Přenos videa i zvuku atd.

linda3
hodnocení

0x

Taky by mě to zajímalo. Mám pocit, že mi někdo krade dřevo. Fotopasti jsem nasla jen na fotky.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dostatečně rychlý internet, IP kamera, spuštěný PC s aplikací pro kameru nebo NAS server. Pak je možné upozornění na mobil nebo e.mail, ukládání záznamu, ovládání kamery na dálku, obousměrný přenos zvuku, případně ovládání dalšího zařízení, připojeného ke kameře.

doplněno 10.04.16 19:49:

Pravda, není to nejjednodušší ani nejlevnější, ale umí to naprosto všechno.

linda3

Diky, ale to zni hrozne slozite a nekonkretne. Myslela jsem neco, co jen zapojim a pak uz koukam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]