Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STB +VIDEO +TV -DIGITÁL

Od: boxerka69 odpovědí: 5 změna:

mám stb propojený s tv a videem. všechno mi funguje jak má , dokonce se dají na video nahrat i stanice jako barandov atd.

bohužel to ale nahrává jen ten program na který koukáte. což je zbytečný ,pokud se zapne video a já přeladím program přeladí se to i na videu.

správný pořad to nahraje jen pokud je tv vypnuta jinak se nahraje to na co se díváte. co s tím děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak to bohužel je. STB by musel mít dva tunery, aby bylo možno nahrávat jiný program než ten na který se díváš.

franta*
hodnocení

0x

Na to pořebujete buď další obyč. STB pouze pro video nebo vyměnit Váš STB za dvoutunerový, např videotech.cz/...

kefud*
hodnocení

0x

Sám jsem řešil stejný problém.Vhodné řešení je se SET TOP BOXEM STRONG PRIMA III s časovačem. Lze nastavit 10 položek časovače, režim (jednou, denně, týdně,měsíčně) umožňuje vložit čas začátku a čas konce automatického zapnutí a vypnutí přijímače. videoexpert.cz/...
Znamená to, že u každé položky si navolíte libovolný TV kanál DVB-T na SET TOP BOXU STRONG PRIMA III, zároveň navolíte na VCR AV1 (AV2) dále shodné časy u obou zařízení pro nahrávání? Postup naprogramování bude invididuální dle návodu každého přístroje.

Řešení sice funkční, ale trochu kostrbatý. Možná dost kostrbatý. Proč mít vedle televize tři krabice a kvůli nahrávání dvě štelovat, když tam může být jedna. Jak radí Franta, dvoutunerový set top box, skoro všechny umí nahrávat na externí disk připojený přes USB a ještě elegantnější je pořídit si set top box s vestavěným pevným diskem. Na disk se vejde hafo filmů, nemusí se pořád měnit kazeta a vůbec to vidím jako podstatně lepší řešení a cenově to vyjde víceméně nastejno.

lm®

My jsme si kvůli nahrávání koupili set top box s vestavěným HDD.Nahrajeme však jen programy z pvního multiplexu (chytáme z vysílače Domažlice prostě jen ty ,které začínají na čt,ostatní se nahrají trhaně nebo vůbec,no nedá se na to potom koukat.

Tak nakonec máme satelit a nenahráváme nic.Set top box dostal syn do pokojíku a pořady,které jsme neviděli skoukneme -lze-li to na netu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]