Nejste přihlášen/a.
mám stb propojený s tv a videem. všechno mi funguje jak má , dokonce se dají na video nahrat i stanice jako barandov atd.
bohužel to ale nahrává jen ten program na který koukáte. což je zbytečný ,pokud se zapne video a já přeladím program přeladí se to i na videu.
správný pořad to nahraje jen pokud je tv vypnuta jinak se nahraje to na co se díváte. co s tím děkuji
Na to pořebujete buď další obyč. STB pouze pro video nebo vyměnit Váš STB za dvoutunerový, např videotech.cz/...
Sám jsem řešil stejný problém.Vhodné řešení je se SET TOP BOXEM STRONG PRIMA III s časovačem. Lze nastavit 10 položek časovače, režim (jednou, denně, týdně,měsíčně) umožňuje vložit čas začátku a čas konce automatického zapnutí a vypnutí přijímače. videoexpert.cz/...
Znamená to, že u každé položky si navolíte libovolný TV kanál DVB-T na SET TOP BOXU STRONG PRIMA III, zároveň navolíte na VCR AV1 (AV2) dále shodné časy u obou zařízení pro nahrávání? Postup naprogramování bude invididuální dle návodu každého přístroje.
Řešení sice funkční, ale trochu kostrbatý. Možná dost kostrbatý. Proč mít vedle televize tři krabice a kvůli nahrávání dvě štelovat, když tam může být jedna. Jak radí Franta, dvoutunerový set top box, skoro všechny umí nahrávat na externí disk připojený přes USB a ještě elegantnější je pořídit si set top box s vestavěným pevným diskem. Na disk se vejde hafo filmů, nemusí se pořád měnit kazeta a vůbec to vidím jako podstatně lepší řešení a cenově to vyjde víceméně nastejno.
My jsme si kvůli nahrávání koupili set top box s vestavěným HDD.Nahrajeme však jen programy z pvního multiplexu (chytáme z vysílače Domažlice prostě jen ty ,které začínají na čt,ostatní se nahrají trhaně nebo vůbec,no nedá se na to potom koukat.
Tak nakonec máme satelit a nenahráváme nic.Set top box dostal syn do pokojíku a pořady,které jsme neviděli skoukneme -lze-li to na netu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.