Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická plnicka cigaret

Od: svoboda odpovědí: 3 změna:

Dobry den potrebuji poradit s koupí elektronicke plnicky cigaret.Mám zajem jen o velmi kvalitni stroj.Dekuji Svoboda

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Vzhledem k faktu,že dutinku plní ocelová spirálka,tabák se tímpádem do dutinky "natočí"a po zapálení takové cigarety vypadává oheň.Takže taková zapálená cigareta např.v autě, neúměrně zvyšuje riziko havárie.

hodnocení

0x
Mel jsem elektrickou plnicku a letela z okna. Drti to tak , az pada pri klepnuti motor. Hodne lidi si na to stezuje.

hodnocení

0x

Také jsem ze začátku na elektrickou baličku nadával, stále se ucpávala a zasekávala, ale po čase se s ní člověk naučí správně zacházet a pak už to jde balit celkem dobře. U těch levných baliček pomůže i použití lepšího zdroje, ten co se prodává s baličkou nemá většinou potřebný výkon a při větším zatížení motoru to zdroj neutáhne.
Jinak souhlasím s výše napsaným: u cigaret plněných spirálovou elektrickou baličkou při kouření samovolně odpadává popel a častěji se i stává, že odpadne celý žhavý konec. Kouřit takové cigarety za jízdy v autě je skutečně hazard. Sám jsem to vyřešil tak, že normálně kouřím balené cigarety, ale do auta si kupuji normální cigarety v trafice. A když náhodou dostanu chuť na cígo během delší jízdy, kouřím ty továrně balené cigarety. Jinak se ale snažím v autě nekouřit, takže mi ta zakoupená krabička vydrží v autě docela dlouho. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]