Nejste přihlášen/a.
Dobry den potrebuji poradit s koupí elektronicke plnicky cigaret.Mám zajem jen o velmi kvalitni stroj.Dekuji Svoboda
Také jsem ze začátku na elektrickou baličku nadával, stále se ucpávala a zasekávala, ale po čase se s ní člověk naučí správně zacházet a pak už to jde balit celkem dobře. U těch levných baliček pomůže i použití lepšího zdroje, ten co se prodává s baličkou nemá většinou potřebný výkon a při větším zatížení motoru to zdroj neutáhne.
Jinak souhlasím s výše napsaným: u cigaret plněných spirálovou elektrickou baličkou při kouření samovolně odpadává popel a častěji se i stává, že odpadne celý žhavý konec. Kouřit takové cigarety za jízdy v autě je skutečně hazard. Sám jsem to vyřešil tak, že normálně kouřím balené cigarety, ale do auta si kupuji normální cigarety v trafice. A když náhodou dostanu chuť na cígo během delší jízdy, kouřím ty továrně balené cigarety. Jinak se ale snažím v autě nekouřit, takže mi ta zakoupená krabička vydrží v autě docela dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.