Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte operatora a tarif

Od: 123lenka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Jsem u operátora T mobile a poslední dobou mám problémy se signálem( nebo spíše vůbec žádný),chodí mě jen sms zmeškaných hovorů. Chci přejít jinam,ale nevím kam a jaký tarif. Slyšela jsem o nějakých podpultových tarifech. Chci neomezené volání ,sms a tak kolem 300 MB.Prosím poradíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den.Nejdříve zjistěte,jak to s tím signálem je.U ostatních členů rodiny,popř návštěvy a sousedů.Nějaký podpultový tarif jiného operátora Vám bude na nic,pokud nebudete mít signál.Stejně všichni jedou na sítích T-Mobile,o2 nebo Vodafonu.

123lenka*
hodnocení

No signal nemáme ani jeden ze členů rodiny,tak proto zvažujeme odejit jinam

Předpokládám,že ostatní členové rodiny mají stejného operátora.Pak tedy zkusit někoho známého.který má jiného operátora.Může se stát,že u ostatních operátorů to bude stejně špatné.Třeba bydlíte na místě,kde je špatný signál.Je potřeba to vyzkoušet.

danys*
hodnocení

0x

Vodafone nemomezený tarif, 400 nebo 500MB net, nevím přesně, za 449,-

bruter*
hodnocení

0x

Leničko nikam neodcházej,T-mobile má opravdu celkem dobré pokrytí signálem a stále zlepšuje,je třeba si nechat zjistit pokrytí na noťasu nebo na počitači pokrytí signálem v oblasti kde sídlíš.Moje odpověď je z Krkonošských kopců a T-mobile tu frčí bez problémú.

Čekat rok dva nebo taky nikdy? Pokud nemám v u sebe v domě signál, na co čekat?
Poptám se u souseda jestli nemá konkurenčního operátora, pozvu ho na pivo a vyzkoušíte zda to bude lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]