Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operátor Kaktus učtování

Od: kabod* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,Kaktus má v reklamě 1+1 tafikaci po sec. Pak tam má 2.50 plus sec,čili 60+1 Když volám do 60sec,mám 1+1 a přes 60sec má Oprravdu PODIVNÉ UČTOVÁNÍ viz přiložené foto...Chatoval jsem s nimi a čekám vysvětlující sms..máte alternativní vysvětlení? Předem díky...

Operátor Kaktus učtování

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám Kaktus, tak vysvětlím. Tarif je 2,50 Kč za 1 min. Účtování po vteřinách probíhá hned od 1 vteřiny (ne až po minutě). Každá provolaná vteřina vás tedy stojí 2,50 Kč / 60 sec, takže provoláte-li např. 20 sec, bude vám účtována jen částka 2,50/60 x 20. Ve vašich příkladech převeďte čas na vteřiny a vynásobte podílem 2,50/60. Vyjdou vám vyúčtované částky.

kabod*

Díky za odpověd..Jsem také zejména u ODORIK.cz a tam je opravdu 1+1...Spíše mám pocit,že tarifikace KAKTUS je 60+60...

odorik

Taky Odorik volám za 60 haléřů z C510 a za 1,20 Kč z mobilu přes Odorik. Zatím Tmobil, ale bude Kaktus neboť má data i volání na jedné Sim. U Tmobil musím mít Duo.

@kabod: Účtování Kaktus není 60+60, ale po vteřinách od samého počátku hovoru ! Půlminutový hovor vás vyjde levněji než SMS. Ostatně proč si to nevyzkoušíte?

Operátor Kaktus učtování #2
kabod*

Ano,to mám vyzkoušené,viz v mém dotazu,kde píši,že do JEDNÉ MIN...Je to sec. Jenže mně pořad mátlo to sec a pak 2.50...

Prosím můžete nám napsat kde vidíte problém? Podle obrázku co jste přiložil k původnímu dotazu je vše v pořádku a odpovídá účtování 1+1.

hodnocení

0x

Otazka je takova zmatena, ale stejne nevidim nikde nic spatneho:-/

hodnocení

0x

Ať počítám jak počítám, oba řádky odpovídají účtování 1+1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]