Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám dotaz zda se dá s outdoor kamerou udělat nějaká reklama. Na internetu je od dané značky málo videí a nejsou ani moc pěkné, tak by mě zajímalo jestli by firma přispěla na reklamu kamery kdybych natočil nějaké slušné video a na začátek dal značku a typ kamery.
Máte s tím nějaké zkušenosti? Souhlasila by firma?
no jestli mate stovky tisic odberatelu na youtube a dobre referencni videa, tak nejaka mala sance by mozna byla
Myslím si že o to vůbec nejde... Neřeknu kdybych dělal reklamu na gopro s touto kamerou je videí strašně moc ale s tou danou kterou mám jsou asi 2-3...
Předem asi nedají nic (jseš neznámý = nejistý výsledek), ale můžeš to natočit, sesrříhat (třeba i kratší ukázku) a poslat jim to, jestli by měli zájem to podpořit výměnnou za to, že tam necháš ty zmínky.
Pamatuj, že oni mají možnost najmou (polo)profesionála (např. Youtubera s adrenalinovým kanálem), který jim vymlaskne pěkná videa v relativně krátké době (např. vezme si zítra do "akce" místo jeho GoPro tu jejich kameru), takže podle toho se bude odvíjet i cena, kterou to tvoje video bude mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.