Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aiwa NSX AV80-3CD karusel stále točí

Od: aiwa odpovědí: 2 změna:

Na veži Aiwa NSX AV 80 mám závadu - po vtiahnutí výsuvného vozíka, karusel na 3CD točí dokola a nevie načítať pozíciu zvoleného CD-čka až nakoniec vozík opäť vysunie. Blblo to už dlhšie a tak som vymenil prepojovací plochý 5-žilový káblik, ktorý spája výsuvný vozík s elektronikou vo vnútri. Keďže to nepomohlo vymenil som aj optočlen, ktorý počíta drážky na karuseli pri rotácii a posiela údaj do mikropočítača, žiaľ bezvýsledne. Prosím teda o radu niekoho, kto má s tým skúsenosť.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Skôr to vyzerá na vadnú optiku.Systém sa snaží niečo načítať .Keď nič nenačíta ,tak vysunie šuflík von.Skúste opatrne vyčistiť optiku.Motorček na cd-čko sa točí?

aiwa

Ako som už uviedol v texte, optický snímač pozície CD 1,2 alebo 3 som vymenil, ale keďže k zastaveniu karuselu vôbec nedôjde, CD optika sa nedostane ku slovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]