Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie smartphone

Od: panchitomaty* odpovědí: 6 změna:

Kdo mi prosím poradíte při kolika procentech je nejlepší nabíjet baterii aby se nějak neničila a vydržela dlouho,mám nový smartphone,několikrát jsem ho nechal zcela vybít ale ted nevím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdykoliv. Baterce to je jedno. Vadi ji jen plne vybiti.

hodnocení

0x

Dobrý den.Je to úplně jedno, ale neměla by se nechat úplně vybít. A někde jsem četl, že ani ne úplně nabít. Stačí prý na 98-99%. Ale já ji nechávám nabít většinou přes noc.Takže tam těch 100% mám.

hodnocení

0x
Jak píšou kolegové. Teoreticky by bylo nejlepší nenechat baterii klesnout pod 50%, což je ale, alespoň u mě, dost nereálné :D

rv*
hodnocení

0x

Nejlepší pro baterii v mobilu je, když je její stav někde uprostřed. Udržování v nabitém stavu jí nesvědčí, stejně jako hluboké vybití. Úplnému vybití zabraňují ochranné obvody na baterce, které ji odpojí. A ta procenta jsou pouze orientační hodnota, kterou si nějak nastavil výrobce mobilu.

vernon
hodnocení

0x
Jakýmkoliv způsobem se snažit šetřit lithiový akumulátor je vzhledem k jeho nízké ceně a max 3 rokům trvanlivosti zcela zbytečné. Takže ho nabíjej klidně do 100% a to z jakéhokoli stavu vybití.

pospa*
hodnocení

0x

údajně je to jedno a baterie dnes snesou tvrdší zacházení než dříve

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]