Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění přichází později

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Stáhla jsem si do mobilu (LG G2) aplikaci MŮJDRMAX (www.mujdrmax.cz), nastavila čas na braní léků na celou hodinu, ale upozorní mne to vždy až asi za 8min. Má to tak být? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a zkoušela jste nastavit si ten čas na 52. minutu? Třeba se to potom trefí do celé hodiny. A čas v mobilu máte správný, doufám. Zdravím!

doplněno 05.04.16 11:33:

delta - pokud chodí to upozornění formou SMS, tak bude ten "zakopaný pes" u Vašeho operátora. Já mám Vodafone a některé SMS přicházejí se zpožděním (už se stalo, že až druhý den po odeslání). Pokud je to zpoždění stejné, tak si změňte ten čas upozornění.

hodnocení

2x

Dobrý den.Já jsem to jen tak zkusil a jde mě to přesně.Nastavil jsem 10.50 a přesně v tu dobu mě to na tel vyhodilo upozornění.Jenomže bez jakéhokoli zvukového signálu.Což je nanic.Nevím ale,kde nějaký zvuk nastavit.

hodnocení

Tak u mne to funguje jako SMS (zvuk), ten jsem nenastavovala. Ale ten čas není přesný. Liší se to jen v pár minutách. V mobilu mám čas nastavený přesně. Nevím, kde je ten zakopaný pes... Jinak jsem s tím spokojená.

Mě to přijde také jako SMS.Jenže SMS přijde se zvukem a tohle se jen objeví na displayi.Jinak ale čas je přesně.Zkoušel jsem to 2x a pokaždé jakmile naskočil čas nastavení,tak se objeví zpráva.Ale také nevím co dělám špatně s tím zvukem.Podle mě tam není možnost ho nastavit.Čekal bych,že si budu moci nastavit zvuk jaký chci,abych to nějak třeba odlišil od SMS.Jako je to u budíku.Jinak máte pravdu,je to praktické.

doplněno 05.04.16 11:51:

pro Bena:

Já mám Bene také Vodafone a mě chodí SMS v pohodě.Mnohokrát jsem zkoušel odelat SMS z internetové brány.Jak přímo z aplikace park.vodafone.cz,tak třeba z prokes.net.Jakmile jí odešlu mám jí do 5 vteřin.Je to fakt fofr.Ale nejsem si jistý,jestli s tím má vůbec operátor něco společného.Ono to přijde sice jako zpráva,ale neřekl bych,že to je přímo SMS.Já myslím,že si to dělá ta aplikace sama.I ten design je jiný než SMS.

hodnocení

Napsala jsem dotaz do DRMAXU, až mi odpoví, dám vědět... Taky ohledně toho nastavení "zvonění jako u budíku", fakt by to bylo super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]