Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigační offline appka

Od: mmq* odpovědí: 4 změna:
Čauko :)
Momentálně používám Waze, s appkou jsem nadmíru spokojen. Ale za chvíli mám v plánu jet na Slovensko a prostě Waze není offline. A tak bych ji chtěl vyměnit za nějakou jinou. A chtěl bych aby to umělo to co Waze. Že tam mám zadané nějaké adresy, jako Domov, Práce, támhle to, tohle apod. A když už nějakou cílovou destinaci buď zadám, tak bych chtěl mít možnost poslat přednastavenou SMS s časem příjezdu a nejlépe i mapou, kde mě může příjemce sledovat. A také bych tam chtěl mít více možností tras. :) tak co, máte nějaké tipy? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

opredat
hodnocení

0x

Waze je Waze. Po Evropě (i v Česku) používám offline MapFactor od české firmy s OpenStreetMap (jdou koupit i TomTom) a jsem maximálně spokojen.

joudic*
03.04.16 11:18
hodnocení

0x
Navigon

hodnocení

0x
Na cesty - program s cz+sk zcela zdarma. Jinak mapfactor, beonroad a mnohi dalších s openstreet mapama celého světa zcela zdarma. Jezdit se s tím dá dobře.
Taky mám v mobilu NaCesty a jsem spokojenej ale je pravda že mezi androidy má největší oblibu Sygic. NaCesty moc bonusových funkcí nenabízí. Kromě hlídání rychlosti které je opravdu přesné a funguje často i na úsecích kde je práce na silnici mimo obec jsem snad ani jiné bonusové funkce nehledal. Co se týče uložených POE. Se moc nedoporučuje ukládat vlastní adresu. Údajně kvůli tomu, že když ti u lesa na houbách ukradnou auto a máš uloženou adresu, tak vědí že se nedostaneš rychle domů a stihnou ti ještě k autu vybilit chalupu. Kolega v práci zas neda dopustit na mapy Here. Ale tam myslím končí podpora map od nokie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]